Macrod Fx recension

Åsikter och information om Macrod Fx-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Macrod Fx (aka macrodfx.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Det bör noteras att Macrod Fx inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av ett meddelande från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska företaget.

Macrod Fx-mäklaren är en mäklare av: Futures, ETF: er, CFD: er, kryptovalutor, binära optioner och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

Macrod Fx är baserat i: England, men vi har anledning att tro att de inte är baserade i England.

Om vi ​​pratar om reglering, Macrod Fx är: de nämner en reglering av FMRRC, en regulator som vi aldrig hört talas om, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Macrod Fx webbplats
Macrod Fx webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Macrod Fx erbjuder. När det gäller Macrod Fx noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: hemkontot, premiumkontot, deluxe-kontot och det exklusiva kontot.

Konto Hem- Minsta initiala insättning på $ 50, juniormäklare, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 35% bonus.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, seniormäklare, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 50% bonus, gratissignaler.

Deluxe-konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, professionell mäklare, support 24 timmar 7 dagar i veckan, 70% bonus, expertsignaler.

Exklusivt konto: minsta initiala insättning på $ 20.000 24, verkställande mäklare, support 7 timmar 85 dagar i veckan, XNUMX% bonus, premiumsignaler.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Macrod Fx-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några live-diagram, inte riktigt mycket annat.

 

Macrod Fx-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad] e [e-postskyddad]

webbplats: macrodfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Macrod Fx arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

Macrod Fx värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var de är baserade, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Macrod Fx kunde vi inte hitta någon annan recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Den brittiska tillsynsmyndigheten FCA har varnat för Macrod Fx verksamhet.

Uppdatering från april 2020: FCA, den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har rapporterade till Macrod FX för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MacrodFx? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.