LynxFundUK recension

⭐ Åsikter och information om mäklaren LynxFundUK ⭐

¿Är mäklaren LynxFundUK (även känd som lynxfunduk.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är LynxFundUK pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är LynxFundUK? LynxFundUK är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Lynx Fund Managers UK Ltd.

✔️ Var är den baserad? LynxFundUK är baserat i: Det påstår sig vara baserat i Storbritannien men vi tror att detta är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren LynxFundUK nämner att den regleras av FCA men detta är falskt.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

LynxFundUK webbplats
LynxFundUK webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som LynxFundUK erbjuder. När det gäller LynxFundUK noterar vi att det inte har olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som LynxFundUK erbjuder, egentligen inte mycket annat.

✳️ Funktioner i LynxFundUK ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: lynxfunduk.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ LynxFundUK-betyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om LynxFundUK vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är LynxFundUK säkert? Hur pålitlig är LynxFundUK? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om LynxFundUK. 

❗ Uppdatering juli 2022: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, du har anmält LynxFundUK på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

❗ Uppdatering oktober 2022: enligt kundmeddelanden är kopplat till financex y Amira Global Limited. Vi föreslår extrem försiktighet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av LynxFundUK?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (321 röster)

2 kommentarer om «LynxFundUK – lynxfunduk.com»

 1. jmartin svar

  Hej LynxFundUK och Financex är samma företag, hemsidan spåras DET ÄR EN KOPIA!!! De har helt enkelt bytt namn men de är samma tjuvar, var väldigt försiktig med dem!

  • palitligvalutamaklare.com Postförfattaresvar

   Hej jmartin, LynxFundUK är en bluff (använder även namnet på och Financex och Investirex för att bluffa), vi har fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.