LPLCapital opinion

⭐ Yttranden och information om LPLCapital-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren LPLCapital (även känd som lplcapital.eu) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är LPLCapital pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är LPLCapital? LPLCapital är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? LPLCapital bygger på: det nämns att vara baserat i Schweiz, men det är inte registrerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren LPLCapital nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

LPLCapitals webbplats
LPLCapitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som LPLCapital erbjuder. När det gäller LPLCapital noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Micro Account, Classic Account och Silver Account.

🔹 Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, grundläggande marknadsintroduktion, upp till 10% bonus, live session, handelssignaler, 24/5 support.

🔹 Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.500, avancerad marknadsintroduktion, upp till 40% bonus, live session, handelssignaler, 24/5 support, spreads och flexibel handel.

🔹 Silverkonto- Minsta 25.000 75 $ initial insättning, avancerad marknadsintroduktion, upp till 24% bonus, avancerad live-session med Head Analyst, handelssignaler, 5/XNUMX support, personlig affärsplan.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: live-diagram, förklaringar av alla produkter det erbjuder, nyheter, miniräknare, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Funktioner i LPLCapital ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +442038075956

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: lplcapital.eu

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av LPLCapital ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om LPLCapital vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering juni 2021: FINMA, schweizisk finansregulator, har rapporterat LPLCapital på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FINMA-webbplatsen.

Update Uppdatering juni 2021: AMF, fransk finansregulator, har rapporterat LPLCapital på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för AMF.

☑️ Är LPLCapital säkert? Hur pålitlig är LPLCapital? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om LPLCapital.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av LPLCapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «LPLCapital - lplcapital.eu»

 1. Lurad svar

  Tvivlar inte på att det är en bluff, till och med FINMA har varnat för dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde LPLCapital är en SCAMFINMA (Swiss Financial Regulator) har sagt upp LPLCapital för bedrägliga aktiviteter (se FINMA-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.