LotsFX åsikt

Åsikter och information om LotsFX-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga LotsFX-mäklaren (aka lotsfx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

LotsFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Euro Investement House Ltd och LOTSFX Group

LotsFX är baserat i: Sydafrika och Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, LotsFX är: de nämner att de regleras av FCA i Storbritannien men vi kunde inte verifiera den påstådda förordningen. detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

LotsFX webbplats
LotsFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som LotsFX erbjuder. När det gäller LotsFX noterar vi att de erbjuder 5 olika kontotyper; bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning $ 100, 30% bonus, 1: 100 hävstång, personlig tränare.

Silverkonto- Minsta initiala insättning $ 500, 30% bonus, 1: 200 hävstång, personlig tränare.

Guldkonto: Minsta 2.000 35 $ första insättning, 1% bonus, 300: XNUMX hävstång, personlig tränare, riskfritt konto.

Platinakonto: Minsta 5.000 45 $ initial insättning, 1% bonus, 400: XNUMX hävstång, personlig tränare, riskfritt konto, webinarier.

VIP-konto: Minsta 10.000 60 $ initial insättning, 1% bonus, 500: XNUMX hävstång, personlig tränare, riskfritt konto, webinarier.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som LotsFX erbjuder, en näringsidkare, inte mycket mer än detta.

 

LotsFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 20 8089 5990

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: lotsfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget LotsFX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

LotsFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är baserad i Storbritannien men har ingen brittisk reglering som får oss att tro att det inte riktigt har en bas där, CNMV har utfärdat en varning mot LotsFX när man letar efter andra recensioner om LotsFX , vi kunde inte hitta någon.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av LotsFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.