LMFX yttrande

Åsikter och information om LMFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga LMFX-mäklaren (aka lmfx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

LMFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Global Trade Partners Ltd.

LMFX är baserat i: Makedonien.

Om vi ​​pratar om reglering, LMFX-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, LMFX är en oreglerad mäklare.

LMFX webbplats
LMFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som LMFX erbjuder. När det gäller LMFX noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Premium-kontot, Fixa-kontot och nollkontot.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 50, hävstång upp till 1: 1000, spridning av 1 pips, maximal handelsstorlek 60 partier, maximalt antal öppna affärer 100, mobilhandel, femte decimal, marginal call / stop out: 50% / 20 %.

Fixa-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1: 400, fast spread, maximal handelsstorlek 75 partier, maximalt antal öppna affärer 150, mobilhandel, femte decimal, marginal call / stop out: 30% / 15%.

Nollkonto: minsta initiala insättning på $ 100, hävstång upp till 1: 250, spridning av 0 punkter, provision på $ 4 per parti, maximal handelsstorlek 100 partier, maximalt antal öppna affärer 200, mobilhandel, femte decimal, marginalanrop / stopp ut: 30% / 15%.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som LMFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

LMFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2035192105

E-post:  [e-postskyddad] (Kundsupport) - [e-postskyddad] (filialavdelning) - [e-postskyddad] (säljavdelning)

webbplats: lmfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget LMFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

LMFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i ett land som är mycket osäkert att investera (Makedonien), när vi letade efter information och andra utvärderingar om LMFX hittade vi många negativa recensioner och kommentarer.

Uppdatering från oktober 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterats till LMFX för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av LMFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.