Livemarkets åsikt

Yttranden och information om Livemarkets mäklare

 

¿Det är mäklaren Livemarkets (även känd som livemarkets.es) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Livemarkets mäklare är en mäklare: de nämner det inte.

Mäklaren nämner vara en del av: LIVEMARKETS EAFI SA

Livmarkets är baserade i: Madrid, Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Livemarkets är: de nämner att vara en mäklare som regleras av CNMV i Spanien, men CNMV i Spanien har varnat för att Livemarkets inte har tillstånd att tillhandahålla investeringstjänster, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Livemarkets webbplats
Livemarkets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Livemarkets erbjuder. När det gäller Livemarkets noterar vi att de inte riktigt ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att Livemarkets-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som Livemarkets erbjuder, inte mycket mer än detta.

 

Livemarkets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (+ 34) 910 604 694

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.livemarkets.es

Klargörande: Livemarkets investeringsbolag arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Livmarkets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare som nämner att regleras, inte nämner finansiella produkter, ger väldigt lite information om företaget, den spanska tillsynsmyndigheten CNMV har utfärdat en varning mot Livemarkets. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Livemarkets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.