Lionstocks åsikt

Åsikter och information om Lionstocks-mäklaren

¿Det är den riktigt pålitliga Lionstocks-mäklaren (aka lionstocks.co)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Lionstocks-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Kiqiwk Holdings Intl Ltd.

Lionstocks är baserat i: Brittiska Jungfruöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Lionstocks-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, Lionstocks är en oreglerad mäklare.

Lionstocks webbplats
Lionstocks webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Lionstocks erbjuder. När det gäller Lionstocks noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper: mäklarkontot, kärnportföljskontot och Platinium-sparkontot.

Mäklarkonto: minsta initiala insättning på $ / € 250, typ av omedelbar utförande, professionellt stöd, spridning från 1.3 punkter.

Kärnportföljens konto: minsta initiala insättning på $ / € 2.500, typ av omedelbar exekvering, professionellt stöd, Seniorkontoanalytiker, spridning från 1.5 punkter, skydd mot negativ balans.

Platinium-sparkonto: minsta initiala insättning på $ / € 10.000, typ av omedelbar exekvering, professionellt stöd, Seniorkontoanalytiker, huvudkontoanalytiker, spridning från 0.1 punkter, skydd mot negativt saldo, automatiserad handel.

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Lionstocks erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

Lionstocks-funktioner

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: lionstock.co

Klargörande: Investeringsföretaget Lionstocks arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Lionstocks Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i länder som är mycket osäkra att investera i (Brittiska Jungfruöarna), när vi letade efter information och andra recensioner om Lionstocks fann vi många negativa recensioner.

❗ Observera: enligt meddelanden från kunder som vi har fått från mäklaren lejonstammar, precis som mäklaren Solutions Markets, de är en del av Kiqiwk Holdings Ltd. Vi rekommenderar försiktighet.

Update Uppdatering juni 2022: HCMC, Greklands finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Lionstocks på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella HCMC-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av lejonstammar? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form
<< 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.