LEX CAPITAL yttrande

Åsikter och information om LEX CAPITAL-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga LEX CAPITAL-mäklaren (aka lexcapitals.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

LEX CAPITAL-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: LEX CAPITAL LIMITED

LEX CAPITAL är baserad på: de nämner att de är baserade i Storbritannien, men om sant Lex Capital bör regleras av FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten.

Om vi ​​pratar om reglering, LEX CAPITAL är: vi tror att detta är en oreglerad mäklare.

LEX CAPITAL webbplats
LEX CAPITAL webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som LEX CAPITAL erbjuder. När det gäller LEX CAPITAL noterar vi att LEX CAPITAL erbjuder 6 olika typer av konton: Experthyreskontot, det representativa plankontot, pensionsplanskontot, det ledande företagskontot, nybörjarkontot och nybörjarkontot.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att vara är: vi tror att Lex Capitals egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: webbplatsen är dåligt översatt till spanska och det verkar som om den inte är klar.

 

LEX CAPITAL Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.lexcapitals.com

Klargörande: Investeringsföretaget LEX CAPITAL arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Värdering av LEX CAPITAL

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi tror att det verkligen inte är baserat i Storbritannien, dess webbplats verkar oavslutad, när vi letar efter andra recensioner eller betyg har vi hittat mest negativa betyg, CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har redan varnat för LEX CAPITAL.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av LEX KAPITAL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.