KS Securities opinion

Åsikter och information om mäklaren KS Securities

 

¿Det är mäklaren KS Securities (aka ks-securities.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att KS Securities webbplats inte är på spanska, trots detta har vi fått meddelanden från spansktalande kunder.

KS Securities-mäklare är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: KS Securities Ltd.

KS Securities bygger på: de nämner att de är baserade i Österrike, men de nämner inte den reglering de borde ha om de faktiskt är baserade i Österrike.

Om vi ​​pratar om reglering, KS Securities är: de nämner att vara ett reglerat företag, men de nämner inte regleringsnumret eller det organ som reglerar dem, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

KS Securities webbplats
KS Securities webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som KS Securities erbjuder. När det gäller KS Securities noterar vi att de erbjuder fyra olika typer av konton eller planer: mikrokontot, guldkontot, platinakontot och det islamiska kontot.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 500, daglig marknadsanalys, kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, daglig marknadsanalys, kontoansvarig, dagliga rekommendationer.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 15.000 24, daglig marknadsanalys, kontoansvarig, dagliga rekommendationer, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, dagliga rekommendationer via SMS.

Islamiskt konto: minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig, dagliga rekommendationer, support 24 timmar 7 dagar i veckan.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att KS Securities egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information om de produkter och tjänster som KS Securities erbjuder, lite live-grafik, valutaomvandlare, ordlista.

 

KS Securities-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 873 630012

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: ks-securities.com

Klargörande: Investeringsföretaget KS Securities arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

KS värdepappersvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten CNMV har redan varnat för KS Securities.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av KS Securities? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.