Krypto-åsikt

Åsikter och information om Krypto-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Krypto-mäklaren (även känd som krypto.com.mx)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Kryptomäklaren är en mäklare av: Fondförvaltning / Forex, råvaror, kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Krypto är baserat i: tydligen Mexiko.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Krypto nämner inte absolut något om att vara reglerad, Krypto är en oreglerad mäklare.

Kryptos webbplats
Kryptos webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Krypto erbjuder. När det gäller Krypto noterar vi att webbplatsen inte ger information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Krypto erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser , verkligen inte mycket annat.

 

Krypto-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: krypto.comkripto.mx

Klargörande: Investeringsföretaget Krypto arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Krypto värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och döljer många viktiga data, vi vet inte med säkerhet var det verkligen har sin bas; När vi letade efter information och andra recensioner om Krypto hittade vi inte recensioner, det verkar vara en okänd mäklare.

November 2020-uppdatering; CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt Krypto på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Krypto? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.