JP Holdings yttrande

Yttranden och information om JP Holdings mäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren JP Holdings (aka jpholdings.uk)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

JP Holdings mäklare är en mäklare av: Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: JP Holding´s Ltd.

JP Holdings bygger på: De hävdar att de är baserade i Storbritannien, men vi anser att detta är falskt eftersom det inte regleras där.

Om vi ​​pratar om reglering, JP Holdings webbplats nämner ingenting alls om att vara reglerad, JP Holdings är en oreglerad mäklare.

JP Holdings webbplats
JP Holdings webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som JP Holdings erbjuder. När det gäller JP Holdings noterar vi att det har två olika planer eller kontotyper: det innovativa likviditetsanslutningskontot och X-hävstångskontot.

X Hävstångskonto: minsta initiala insättning på $ 100, konkurrensspridningstyp, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, femte decimal, 100 instrument, risk täckning, scalping, auto trading. Valfritt islamiskt konto.

Innovativt likviditetsanslutningskonto: minsta initiala insättning på $ 25.000, fördelat på 0 punkter, hävstång upp till 1: 100, minsta handelsstorlek på 0.1 partier, femte decimal, 100 instrument, risk täckning, scalping, auto trading. Valfritt islamiskt konto.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4, MT5, cTrader och Currenex-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som JP Holdings erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

JP Holdings funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44 120 / + 571 6325 (Fax)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: jpholdings.uk

Klargörande: Investeringsföretaget JP Holdings arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

JP Holdings värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra utvärderingar om JP Holdings fann vi att den är kopplad till en annan mäklare med ett mycket dåligt rykte (JC Capital Markets).

Uppdatering från februari 2021: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt JP Holdings för bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av J.P. Holdings? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.