Itistocksbrokers åsikt

Åsikter och information om Itistocksbrokers mäklare

 

¿Itistocksbrokers (aka itistockbrokers.com) mäklare är verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Itistocksbrokers mäklare är en mäklare av: Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

Itistocksbrokers är baserat i: Storbritannien. Även om mäklaren inte är reglerad i något av nämnda länder, så är det inte klart.

Om vi ​​pratar om reglering, Itistocksbrokers är: de nämner ingenting om dess reglering, så vi tror att Itistockbrokers är en oreglerad mäklare.

Itistocksbrokers webbplats
Itistocksbrokers webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Itistocksbrokers erbjuder. När det gäller Itistocksbrokers noterar vi att fyra kontotyper: Standardkontot, Standardkontot 4, Guldkontot och Premiumkontot.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.

Standardkonto 2- Minsta initiala insättning på $ 5.000, livechatt, tillgång till alla funktioner på plattformen.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000, livechatt, tillgång till alla funktioner på plattformen, SMS-signaler, VIP-chef, individuell telefonlinje.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 XNUMX, livechatt, tillgång till alla plattformsfunktioner, SMS-signaler, VIP-chef, individuell telefonlinje, en-till-en-specialerbjudanden, personliga börsrapporter.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Itistocksbrokers-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Itistocksbrokers erbjuder, vanliga frågor, några live-diagram, nyheter, verkligen inte mycket annat.

 

Itistocksbrokers funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +390294759133

E-post: [e-postskyddad] och itistocksbrokers.com (Skype)

webbplats: itstockbrokers.com

Klargörande: Investeringsföretaget Itistocksbrokers arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

Itistocksbrokers värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den verkligen har en bas (eftersom den nämner Storbritannien men inte har regleringen från FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten), när vi letar efter information och andra utvärderingar om Itistocksbrokers kunde vi inte hitta någon annan recension, som vi föreslår att det är ett "nytt" företag. 

Uppdatering i maj 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterats till Itistockbrokers för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Itistocksmäklare? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.