IronTrade åsikt

Yttranden och information om IronTrade-mäklaren ⭐

¿Är IronTrade-mäklaren (aka irontrade.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Är IronTrade pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är IronTrade? IronTrade är en mäklare för: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner att han är en del av: Rosco Solutions LTD och Triafor Solutions Limited

✔️ Var är det baserat? IronTrade är baserat i: Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, de nämner inte information om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

IronTrade webbplats
IronTrade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IronTrade erbjuder. När det gäller IronTrade noterar vi att de inte ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformarna som används för handel är: vi skapar IronTrades egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar om de produkter som IronTrade erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

✳️ IronTrade-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: omnämnda

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: irontrade.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

⭐ IronTrade-värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

☑️ Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder, när vi letade efter information och andra recensioner om IronTrade hittade vi många negativa recensioner. 

Update Uppdatering 2020: CNMV, spansk finansregulator, Du har rapporterat IronTrade för bedräglig verksamhet.

☑️ Är IronTrade säkert? Hur pålitlig är IronTrade? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om IronTrade.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IronTrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.