IronFX åsikt

Åsikter och information om IronFX-valutamäklaren

IronFX (IronFX Financial Services Ltd) är ett inte så gammalt valutaföretag (åtminstone om vi jämför det med de första mäklarna) sedan dess historia inom handeln började för inte många år sedan, 2010, då det öppnade sina första kontor i Cypern, som är dess huvudkontor. Deras inträde på valutamarknaden var mycket aggressiv, eftersom de använde reklamkampanjer med dessa egenskaper (aggressiva), mycket provocerande och med bra kampanjer och erbjudanden, och de har haft mycket tillväxt på relativt kort tid.

IronFX webbplats
IronFX webbplats

IronFX har ett svindlande antal på upp till 15 olika plattformar för att handla upp till 200 instrument i valutor, metaller, aktier och terminer. Och detta är en av styrkorna hos denna mäklare, som erbjuder många olika alternativ för handel och investering. Cirka tio olika kontotyper och upp till 10 olika plattformar stöds.

Om vi ​​tittar på de typer av konton som mäklaren erbjuder, hittar vi tre typer av standardkonton. Micro-kontot, med en första insättning på minst $ 3, och har 500 valutor tillgängliga för drift. Det finns också möjlighet att handla mikropartier, och det finns flexibel hävstång från 10: 1 till 1: 1. För att ha ett Premium-konto måste du göra en minsta insättning på $ 1500. Den största skillnaden för denna typ av konto är lägre spreadar för handel. Sedan finns det VIP-kontotypen som kräver en insättning på minst 2.500 20.000 $. Den största skillnaden mellan denna typ av konto och resten är att man har ännu lägre spreadar och att kontot bara kan öppnas med amerikanska dollar.

De var pionjärer när det gäller att införa micro STP / ECN-handel, vilket möjliggör handel med 0.01 partier och är tillgänglig för konton upp till $ 50.000 XNUMX.

Några av de funktioner, resurser och extra hjälp som vi kan hitta på mäklarens webbplats är ekonomisk kalender i realtid, ekonomiska nyheter, olika informativa e-böcker och framför allt många webbseminarier, seminarier och informativa och pedagogiska videor.

Ett positivt faktum om denna mäklare är att den regleras av många kända enheter som: CNMV i Spanien (inte många mäklare har det) och FSCA i Storbritannien, liksom enheter från andra länder som Tyskland, Italien, Ryssland, Nya Zeeland och mer.
kräva pengar med minåterbetalning

Ett annat faktum till förmån för denna mäklare är att förutom det faktum att det är möjligt att öppna ett demo-konto, kan demo-kontot användas på obegränsad tid, vilket ger oss mycket tid att bekanta oss med gränssnittet och plattformen i allmänhet.

 

IronFX-mäklares funktioner

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: +357 25027000

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: ironfx.com

Förtydligande: Observera att IronFX fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: 1) $ 35 gratis ingen insättningsbonus 2) 100% delad bonus upp till högst 10.000 XNUMX $, 40% bonus med upp till maximalt $ 4.000.

IronFX värdering

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner från användare och handlare, är vår åsikt att IronFX är en mäklare som du måste vara försiktig med.

Uppdatera - i december 2016 upptäcktes ett "finansiellt hål" på 176 miljoner i IronFX efter en granskning av en cypriotisk tillsynsmyndighet (CySEC), så vår åsikt är ännu mer negativ. Vi rekommenderar att du inte investerar hos den här mäklaren.

Känner du den här mäklaren? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av IronFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

19 kommentarer om «IronFX»

 1. cowboy benjamin svar

  Fruktansvärd mäklare, jag förlorade allt mitt kapital efter att ha haft 300000 XNUMX på kontot, och skamlöst ringer de igen för att investera för att få tillbaka det förlorade, de svarar inte, ingen svarar, investeraren lämnas oskyddad, varför ingen löser något åt ​​dig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Benjamin, de gör skumma avtal med IBs (Introducing Brokers) som fångar pengar för IronFX och ser till att dessa pengar förmodas förloras på marknaden (även om de aldrig kommer in på marknaden), pengarna som fångas upp av IBs med lögner och manipulationer är de distribuerar med Iron FX (de arbetar på ett samordnat sätt för att lura dessa pengar). Den här mäklaren ringde IronFX är en BLUFFÄR, har många investerare stämt IronFX för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Nicolas svar

  UNDVIKA UNDVIKA! Järn IronFX
  12088999

  Jag öppnade ett konto hos dem med rådgivaren som bekräftade att min insättning kommer att fördubblas (bonus), när pengarna är insatta och förbrukade vägrar de ge mig bonusen som berättar att jag har öppnat ett dåligt konto, men jag följde deras instruktioner exakt rådgivare. Jag vet inte vad jag ska göra, de är i ond tro. Välj en pålitlig mäklare, men stryk ALDRIG IronFX

  Det är enkelt att sätta in dina pengar, men när du tar ut dem försöker de sitt bästa för att blockera det, förment oläsliga dokument, då är det inte rätt e -postadress, då är det inte rätt belopp.

 3. PCJ1962 svar

  Har någon av er kontaktat: Carlos Sierra, Alvaro Ortega, Martin Gil från IronFX?

  • MIGUEL DURAN svar

   JA OCH JAG KAN TALA DIG MÅNGA SAKER OM DEM.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Miguel, varför inte offentliggöra informationen?

    hälsningar

  • MIGUEL DURAN svar

   Svara på e-postmeddelandet så berättar jag allt.

 4. DE NÅR INTE ATT ROBA MIG svar

  I MITT UPPLEVELSE ÄR BEHANDLINGEN UTMÄRKT MEN UNDER ATT DU FRÅGAR UTTAGNING, GÖR DE INTE DET TILLSOM DET TALAR INTE TILL DITT I DIN SPRÅK ATT OM DE GÖR DIG DAT DET ÄR DET MÅSTE DET ÄR ALLT TILL HANS KUNDER.
  RÅD FÖR DE SOM VILL ÖPPNA ELLER HANTERA I JÄRN FX GÖR DET INTE SANNINGEN ÄR OTALLIGA KLAGOMÅLEN FÖR ÅTERBETALNING AV PENGAR OCH UTTRÄDANDE FRÅN RÄKENSKAPEN JAG VAR MED ATT MÄLARE I MER ÄN TVÅ ÅR MEN DET ÄR TILL DEN GODA ATT JAG ÄR GOD ATT PÅ DAG FÖR DET INGEN VÄG att göra det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej, det du nämner är verkligen oroande. Hur länge krävde du att du tog ut kapitalet? Tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss.

 5. Eduardo svar

  Hej, de erbjuder mig ett hanterat konto i den här mäklaren, kan du berätta för mig hur det är för närvarande? om det fortfarande inte rekommenderas måste jag avvisa det.

  tack

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Eduardo, det är en reglerad mäklare på Cypern, men med ett något tvivelaktigt rykte på grund av det "ekonomiska hålet" som vi nämnde i recensionen, i alla fall rekommenderar vi att du börjar med lite pengar, hälsningar.

  • Patricia lurdes svar

   Hej Eduardo,

   Jag har arbetat med mäklaren sedan 2016 och jag har inte haft några problem, jag har redan fått reda på allt som hänt och de var väldigt tydliga när jag öppnade kontot.

   De rekommenderade mig att öppna kontot hos FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten och uppmuntrade mig att ringa för att se till att det inte fanns några problem. FCA bekräftade det för mig och jag har arbetat ett tag och har löst in pengar flera gånger.

   Jag rekommenderar att du provar det, eftersom många åsikter om nätverket har laddats upp till puckeln med dåligt rykte.

   Med vänlig hälsning.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Patricia, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

  • FALLEN X IRONFX svar

   iiii GÖR DE INGEN SLUT FÖRBINDELSER / LÄNKNING MED "IRONFX" ovanför sponsor av FCB, sådana CARLOS RODRIGUEZ PEDRALBES OCH CARLOS SIERRA HAR VÄNTT MIG UTAN A €. De hanterade min portfölj eftersom jag inte har någon kunskap om utländsk valuta iii De har lämnat mig utan ett euro iii jag ringer dem, de hjälper mig inte, jag skickade dem e-post, de hjälpte mig inte och till toppen av höjderna ... i deras WEBBPLATSEN DE SÄGER ATT DE HAR KONTOR I MADRID PASEO DE LA CASTELLANA I LAS TORRES KIO, JAG VISAR DER, DE BERÄTTAR MIG ATT HAN HAR BORT, INGEN VET VAR, jag ringde dem via telefon 917888400 (KONTOR) iii och jag har inte ... BERÄTTA MIG VAR DE VAR iii Jag undrar ... kan man lita på någon av dem ... DE ÄR NÅGRA PRESUMERADE (jag säger antas att de inte letar efter fler problem) bedragare, vaktdomstol, jag förstår inte hur CNMV, BANK SPANIEN LÅTER DIG VARA HÄR, JAG FÖRSTÅR ​​DET INTE ..Men snälla .. Jag vill inte att någon ska gå igenom vad jag går igenom, dra tillbaka pengarna därifrån (om du kan) och om de ringer till dem för att ta dem i rumpan

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej "Caido x ironfx", för att vara en reglerad mäklare (i detta fall av CySEC) borde du, om du självklart vill, kontakta CySEC.

    En hälsning.

 6. Iñigo svar

  Åtgärder i samband med handel med CFD: er och andra spekulativa produkter till privatkunder 1
  Madrid den 22 maj 2017
  Som en fortsättning på CNMV-meddelandet den 21 mars om "Åtgärder i samband med kommersialisering av CFD: er och andra spekulativa produkter bland detaljhandelskunder" rapporteras att Cyperns värdepappers- och utbyteskommission (CySEC), tillsynsmyndigheten för Cyperns finansmarknader har som svar på CNMV: s begäran utfärdat ett cirkulär så att enheter med säte i Cypern som handlar med CFD: er, valutaprodukter eller binära optioner i Spanien, utför samma varningar och åtgärder som kräver enheter som är registrerade i Spanien.
  Med detta meddelande kan CNMV agera i händelse av att enheterna i det ovannämnda landet enligt systemet för fri tillhandahållande av tjänster inte tillämpar de åtgärder som meddelats av CySEC i transaktioner med spanska investerare.
  Se hela cirkuläret från den cypriotiska handledaren: Klicka här.
  CYPRUSBASERADE ENHETER SOM MARKNADEN CFDS OCH ANDRA SPECULATIVA PRODUKTER MELLAN SPANSKA DETALJKLIENTER

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Intressant information Iñigo, tack så mycket, hälsningar.

 7. edgar quispe svar

  Jag rekommenderar det inte för då vill de inte returnera dina pengar, rekommenderas inte.

  hälsa2

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Edgar, tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med oss. Vi kommer att ta hänsyn till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.