InvestTeck-yttrande

Yttranden och information om InvestTeck-mäklaren

 

¿Det är InvestTeck-mäklaren (aka investteck.net) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

InvestTeck-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

InvestTeck bygger på: de hävdar att de är i Storbritannien men det är falskt eftersom det inte regleras där.

Om vi ​​pratar om reglering, InvestTeck-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, InvestTeck är en oreglerad mäklare.

InvestTecks webbplats
InvestTecks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som InvestTeck erbjuder. När det gäller InvestTeck noterar vi att det har 5 olika planer eller kontotyper: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $250, finansmarknadsintroduktion, negativt balansskydd, 24/6 support, fri tillgång till Trading Academy, daglig marknadsöversikt, prisvarningar, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning $5.000, introduktion till finansmarknaden, skydd mot negativ balans, 24/6 stöd, fri tillgång till handelsakademin, sammanfattning av den dagliga marknaden, sentimental, grundläggande och teknisk analys (en-till-en-handledning), förklaring av handelsstrategier ( Kort / medellång / lång sikt), förklaring av riskhantering, prisvarningar, dedikerad kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning $50.000, introduktion till finansmarknaden, skydd mot negativ balans, 24/6 stöd, fri tillgång till handelsakademin, sammanfattning av den dagliga marknaden, sentimental, grundläggande och teknisk analys (en-till-en-handledning), förklaring av handelsstrategier ( Kort / medellång / lång sikt), förklaring av riskhantering, prisvarningar, Senior Account Manager.

Platinakonto: minsta initiala insättning $100.000, introduktion av finansmarknaden, negativt balansskydd, VIP-handelsstöd, fri tillgång till Trading Academy, daglig marknadsöversikt, sentimental, grundläggande och teknisk analys (En-till-en-handledning), förklaring av handelsstrategier (Kort / Medium / Lång sikt ), förklaring av riskhantering, prisvarningar, Senior Account Manager, exklusiva uppdateringar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning $500.000, Finansmarknadsintroduktion, Negativt balansskydd, VIP-priser, VIP-handelsstöd, Fri tillgång till handelsakademin, Daglig marknadsöversikt, Sentimental, grundläggande och teknisk analys (en-till-en-handledning), Förklaring av handelsstrategier (Kort / Medium / Långsiktig), förklaring av riskhantering, prisvarningar, Senior Account Manager, exklusiva uppdateringar, dagliga rekommendationer, presenter.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: InvestTeck-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som InvestTeck erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

InvestTeck-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 353766801391 | + 442039667394

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: investteck.net

Klargörande: Investeringsföretaget InvestTeck arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

InvestTeck-värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och avslöjar inte var den verkligen är baserad, letar efter information och andra recensioner på InvestTeck hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CMVM, Portugals finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat InvestTeck på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av InvestTeck? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.