Investingfx yttrande

⭐ Yttranden och information om Investingfx-mäklare ⭐

¿Är Investingfx-mäklaren (aka investingfx.io) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Investingfx pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Investingfx? Investingfx är en mäklare av: Forex, ETF, CFD och Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Investingfx är baserat i: Bulgarien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Investingfx-mäklare nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Investingfx webbplats
Investingfx webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Investingfx erbjuder. När det gäller Investingfx noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper: Micro Account, Standard Account och Premium Account.

🔹 Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, dedikerad kontoansvarig, 24-timmars kundsupport, dagliga signaler.

🔹 Standardkonto- Minsta 2.500 24 $ första insättning, dedikerad finansiell rådgivare, XNUMX-timmars kundsupport, premiumservice, dagliga signaler.

🔹 Premiumkonto- Minsta 25.000 24 $ initial insättning, dedikerad handelsexpert, XNUMX-timmars kundsupport, premiumvård, dagliga signaler, premium daglig analys.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: WebTrader.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Investingfx erbjuder, live-diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Investingfx-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: 206066500

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: investingfx.io

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Investingfx värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Bulgarien)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om investingfx vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Investingfx säkert? Hur pålitlig är Investingfx? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om Investingfx.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av investingfx? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.