Investing Capitals yttrande

Yttranden och information om Investing Capitals-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren Investing Capitals (aka investingcapitals.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Investing Capitals mäklare är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

Investing Capitals baseras på: De hävdar att de är baserade i Spanien, men vi ser inte att det är reglerat i landet, vi anser att dessa uppgifter är falska.

Om vi ​​pratar om reglering, Investment Capitals-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, Investing Capitals är en oreglerad mäklare.

Investing Capitals webbplats
Investing Capitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Investing Capitals erbjuder. När det gäller investeringskapital noterar vi att det har 6 olika planer eller kontotyper: startkontot, det lilla kontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och premiumkontot.

Konto Förrätt: € 250 minsta insättning, € 50 bonus.

Litet konto: € 1.000 minsta insättning, € 200 bonus.

Silverkonto: € 5.000 minsta insättning, € 1.000 bonus.

Guldkonto: € 15.000 minsta insättning, € 5.000 bonus.

Platinakonto: € 50.000 minsta insättning, € 15.000 bonus.

Premiumkonto: € 100.000 minsta insättning, € 25.000 bonus.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: en egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Investing Capitals erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Investeringskapitalsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 951 24 9011

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: investingscapitals.com

Klargörande: Investeringsföretaget Investing Capitals arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Investeringskapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och informationen om dess huvudkontor är mycket tveksam, den erbjuder bonusar som ser väldigt attraktiva ut men är löjligt höga, när vi letar efter information och andra betyg på Investing Capitals fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Investing Capitals för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Investing Capitals? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.