InteractiveFXtrade åsikt

Åsikter och information om InteractiveFXtrade-mäklaren

 

¿Det är mäklaren InteractiveFXtrade (aka interaktivfxtrade.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

InteractiveFXtrade-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Binary Affairs Ltd.

InteractiveFXtrade är baserat i: USA och England (detta är förmodligen falskt, för om det är sant bör det regleras i båda länderna).

Om vi ​​pratar om reglering, InteractiveFXtrade-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, InteractiveFXtrade är en oreglerad mäklare.

InteractiveFXtrade webbplats
InteractiveFXtrade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som InteractiveFXtrade erbjuder. När det gäller InteractiveFXtrade noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Premium Plan, Deluxe Plan, Exclusive Plan och Platinum Plan.

Premium Plan: Minsta initiala insättning på $ 2.000, högst $ 5.000.

Deluxe-plan: Minsta initiala insättning på $ 5.000, högst $ 10.000.

Exklusiv plan: Minsta initiala insättning på $ 10.000, högst $ 20.000.

Platina Plan: Minsta $ 20.000 initial insättning, obegränsat högst.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: InteractiveFXtrades egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som InteractiveFXtrade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

InteractiveFXtrade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447451273884

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: interaktivfxtrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget InteractiveFXtrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

InteractiveFXtrade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var de verkligen verkar från, när vi letade efter information och andra utvärderingar om InteractiveFXtrade hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av InteractiveFXtrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.