IkkoTrader-åsikt

Åsikter och information om IkkoTrader-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga IkkoTrader-mäklaren (aka okboptions.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IkkoTrader-mäklaren är en mäklare av: Binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

IkkoTrader bygger på: de nämner att de är baserade i Frankrike, även om mäklaren inte regleras av den franska finansiella tillsynsmyndigheten, som den borde. Detta får oss att tro att basen kanske inte är verklig.

Om vi ​​pratar om reglering, IkkoTrader är: en oreglerad mäklare.

IkkoTrader webbplats
IkkoTrader webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IkkoTrader erbjuder. I fallet med IkkoTrader noterar vi att de inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för handel är: vi tror att IkkoTraders egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som IkkoTrader erbjuder, några informativa avsnitt, några live-diagram, verkligen inte mycket annat.

 

IkkoTrader-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (33) 4 91 52 14 38

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: okbooptions.com

Klargörande: Investeringsföretaget IkkoTrader arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

IkkoTrader värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letade efter information om IkkoTrader kunde vi inte hitta någon recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till IkkoTrader för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.