IG Markets yttrande

Åsikter och information om valutamäklaren IG Markets

 

IG Markets, i vissa fall även kallat IG Index (IG Group Holdings i Storbritannien, IG Markets Inc. i USA, IG Markets Ltd. i Australien) är en mäklare baserad i London, England. Mäklaren är en del av IG Group, ett företag som också är baserat i London, grundat 1974. Vid den tiden tillät företaget människor att handla guld som ett index, istället för att köpa det fysiskt och handla det var de pionjärer i detta. Även om de är online som mäklare sedan 2003, har de mycket historia bakom sig som stöder dem. Enligt deras egna uppgifter har de mer än 150.00 15 kunder runt om i världen. Även om deras huvudkontor ligger i London, har de kontor i XNUMX länder runt om i världen. Företaget regleras av FCA.

IG Markets webbplats
IG Markets webbplats

De är inte bara en av de äldsta och mest kända valutamäklarna, men de är också ledande inom CFD, Spreadbetting, Index och råvaror.

Ett positivt faktum om denna mäklare är att det inte behövs en lägsta insättning för att öppna ett konto och att vi också kan öppna demo-konton.

Med IG Markets finns det möjlighet att öppna två olika kontotyper. Standardkontot, för nybörjare, eller som just har börjat, och premiumkontot, för handlare som har mer pengar tillgängliga och framför allt mer erfarenhet.

En fördel med att handla med stora mäklare, som dessa, är vilken typ av licenser de har. Till exempel regleras denna mäklare av FCA i England, som skyddar handlarnas konton, upp till £ 50.000.

Om vi ​​tittar på funktionerna som IG erbjuder handlare på sin webbplats, måste vi säga att det inte är det mest kompletta vi har sett, men ändå erbjuder många användbara verktyg. Du kan få tillgång till handledning, kurser för handlare, seminarier, ekonomisk analys, handelskalender, finansiell kalender och mer.
kräva pengar med minåterbetalning

 

 

IG Markets mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 91 787 61

e-post: [e-postskyddad]

Twitter (svara på frågor på ditt twitterkonto): @IGResponde_ES

webbplats: ig.com

Förtydligande: Observera att IG Markets fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: Inga för tillfället

IG Markets värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner från användare och handlare, är vår åsikt att IG Markets är en mäklare som kan lita på.

Känner du den här mäklaren? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IG Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Din poäng
produktbild
Vårt betyg
1star1star1stargrågrå
Användarpoäng
inget betyg baserat på 0 avgivna
Mäklare
IG Markets
Mäklartyp
Forex och CFD

2 kommentarer om «IG Markets - ig.com»

    • Pålitliga valutamäklare svar

      Tack så mycket Rayann, vi kommer att överväga din åsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *