IFX Brokers yttrande

Yttranden och information om IFX Brokers mäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga IFX Brokers (aka ifxbrokers.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IFX Brokers mäklare är en mäklare av: Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: IFX Brokers Holdings (Pty) Ltd.

IFX Brokers är baserade i: Sydafrika.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner IFX Brokers mäklare att de regleras av fsca i Sydafrika.

IFX Brokers webbplats
IFX Brokers webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IFX Brokers erbjuder. När det gäller IFX Brokers, noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper: IFX Standard Account, IFX Raw Account och IFX Islamic Account.

IFX Standard-konto: minsta initiala insättning på $ 100, alla tillgängliga instrument, spridningar från 0.8 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 lot, bytesavgifter.

IFX Raw-konto: minsta initiala insättning på $ 250, alla mynt, guld och silver, sprider sig från 0.3 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 partier, växlingsavgifter. Provision från $ 3.

IFX islamiskt konto: minsta initiala insättning på $ 100, alla tillgängliga instrument, sprider sig från 0.8 punkter, minsta handelsvolym 0.01 partier, maximal handelsvolym 100 partier.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: MT4-plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som IFX Brokers erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om ekonomiska händelser, verkligen. inte mycket mer.

 

IFX Brokers-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +27 87 944 7273

E-post: s[e-postskyddad] | [e-postskyddad] |[e-postskyddad]

webbplats: ifxbrokers.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

IFX Brokers värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men tyvärr fortsätter det att vara en inte särskilt allvarlig och osäker reglering, vi har sett många mäklare reglerade av FSCA som har skrämt hundratals människor, å andra sidan, när vi letade efter information och andra utvärderingar om IFX Brokers hittade vi ett stort antal av negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IFX Brokers? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.