IFC Markets Colombia yttrande

Yttranden och information om valutamäklaren IFC Markets Colombia

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga IFC Markets-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet kommer vi att prata om denna mäklare, dess egenskaper och information. Vi påminner dig om det Detta avsnitt fokuserar på versionen av Colombia och Latinamerika från mäklarens webbplats. Inte så i den spanska versionen, där mäklaren erbjuder andra funktioner och bonusar. Du kan se här översynen av den spanska versionen.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg.

IFC Markets (är en del av IFCMARKETS. CORP.) Är ett företag som erbjuder sina tjänster sedan 2006. IFCMARKETS. COPR. Det är införlivat och registrerat i Brittiska Jungfruöarna och regleras därför av BVI FSC (British Virgin Islands FSC). Dess huvudkontor är inne Tortola, på Brittiska Jungfruöarna.

IFC Markets Colombia webbplats
IFC Markets Colombia webbplats

Så vi börjar med att fokusera på de typer av konton som mäklaren erbjuder. IFC Markets erbjuder två kontotyper att handla med MT2-plattformen och två andra kontotyper om man ska handla med NetTradeX.

Vi börjar med NetTradeX-kontotyperna. Nybörjarkontot, som namnet antyder, är för fler nybörjare, det har en maximal hävstång på upp till 1: 400, den lägsta ordervolymen är 100 enheter och med ett maximalt flytande värde på upp till 5000 USD, 5000 EUR, 500.000 1 JPY och minsta initiala insättning är $ 1000. Det följs av standardkontot, den initiala insättningen är 1000 USD, 100000 EUR eller 1 JPY, den maximala hävstången är 200: 10.000, den lägsta ordervolymen är 10 XNUMX enheter, å andra sidan den korta marginalnivån (stoppa ut) är XNUMX% liksom nybörjarkontot.

kräva pengar med minåterbetalning

Vi fortsätter med kontotyperna på MT4-plattformen. Den första typen av konto för denna plattform är Micro-kontot, den minsta initiala insättningen är $ 1, hävstången är upp till 1: 400 och den lägsta ordervolymen är 0.01 lot. Det följs av Standard MT4-kontot. Liksom det andra standardkontot är minsta insättning 1000 USD, 1000 EUR eller 100000 JPY beroende på valutan som näringsidkaren har valt, hävstången är upp till 1: 200 och den lägsta ordervolymen är 0.1 lot.

Ett vanligt inslag mellan kontona är att en av de tre valutorna i valutan måste väljas beroende på näringsidkarens preferens, eftersom det är möjligt att välja USD, EUR eller JPY. Utöver detta har alla kontotyper en kort marginalnivå (stopp) på 3%.

Om vi ​​tittar på de resurser som IFC Markets Colombia erbjuder, märker vi att det har många, många informativa, pedagogiska och allmänt hjälpsamma resurser för näringsidkaren. Några av de resurser som finns är en hel del av webben tillägnad utbildning, vilket är mycket bra jämfört med andra mäklare av samma storlek. Där de inkluderar teknisk analys, grundläggande analys, handelspsykologi, videohandledning, böcker och gratis relaterade PDF-filer. Förutom dessa resurser har de mer traditionella resurser som den ekonomiska kalendern, valutaförteckningen, live-diagram, live-offerter och andra.

 

Kännetecken för mäklaren i IFC Markets Colombia

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: Man måste lägga ner sin telefon och begära samtal

e-post: har livechatt på deras hemsida

webbplats: www.ifcmarkets.co

Klargörande: Observera att IFC Markets fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: För nu ingen

IFC Markets Colombia värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, är vår åsikt att det är en pålitlig mäklare. Även om vi har läst några negativa kommentarer, är vår åsikt om denna mäklare positiv.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IFC Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

2 kommentarer om «IFC Markets Colombia - ifcmarkets.co»

  1. alexy svar

    Hej god eftermiddag, jag är venezuelansk, jag har ett kredit- / betalkort, jag är ganska intresserad av att investera i binära webbplatser som den här eller den här optionbinariasestrategias.com, de så kallade mäklarna. Jag planerar att emigrera till Colombia. Accepteras venezuelanska kreditkort på den här typen av sidor? Eller skulle du behöva öppna processen för att få en i Colombia när du är där? ah en annan sak, sidan accepterar inte PayPal?. Jag väntar på dina kommentarer 🙂

    • Pålitliga valutamäklare svar

      Hej Alexy, IFX Markets accepterar också överföringar av ewallet, med vänliga hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.