Skycapital yttrande

Yttranden och information om ICTrades-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga ICTrades (aka ictrades.co) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

ICTrades-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Pro Star Griffith Corporate.

ICTrades bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, ICTrades webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, ICTrades är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
ICTrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ICTrades erbjuder. När det gäller Skycapital noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto- Minsta 1.000 XNUMX $ insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX USD, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, seminarier och webbseminarier.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 XNUMX, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrensutsatta spridningar, seminarier och webbseminarier, general account manager, nyheter och SMS-signaler

VIP-konto: 100.000 XNUMX $ lägsta initiala insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga spreads, seminarier och webbseminarier, general account manager, SMS-nyheter och signaler, PREMIUM daglig analys, PREMIUM kundsupport.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som ICTrades erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

ICTrades-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2039 948 804

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: https://ictrades.co/

Klargörande: Investeringsföretaget ICTrades arbetar i olika länder, så den information som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

ICTrades värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var det egentligen är baserat, när vi letade efter information och andra recensioner om ICTrades hittade vi många negativa recensioner. 

Uppdatering från april 2021: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, Du har rapporterat till ICTrades på grund av bedräglig verksamhet.

Uppdatering maj 2021: FSMA, Belgiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat till Horizon Invest på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ICTrades? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.