IC Markets yttrande

Yttranden och information om mäklaren IC Markets

 

¿Det är den riktigt pålitliga IC Markets-mäklaren (aka icmarkets.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IC Markets-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: IC Markets (EU) Ltd, Raw Trading Ltd och International Capital Markets Pty Ltd.

IC Markets har sitt säte i Australien, Cypern och Seychellerna.

Om vi ​​pratar om reglering, ser vi att IC Markets-mäklaren regleras i Australien, Cypern eller Seychellerna, beroende på kundens plats.

IC Markets webbplats
IC Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IC Markets erbjuder. När det gäller IC-marknader noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper: cTrader Raw Spread-konto, Raw Spread-konto och ett standardkonto.

CTrader Raw Spread-konto: minsta initiala insättning på $200, utnyttja upp till 500: 1, mikrolotthandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna, marginaler från 0.0 punkter, stoppa ut 50%.

Raw Spread-konto: minsta initiala insättning på $200, utnyttja upp till 500: 1, mikrolotthandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna, marginaler från 0.0 punkter, stoppa ut 50%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $200, utnyttja upp till 500: 1, mikrolotthandel, handel med ett klick, alla handelsstilar tillåtna, marginaler från 0.0 punkter, stoppa ut 50%.

Alla har ett valfritt islamiskt eller bytfritt konto.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för handel är: MT4, MT5 och cTrader-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som IC Markets erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemangsnyheter, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

IC Markets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 61 (0) 2 8014 4280

E-post: [e-postskyddad] (kundtjänst) | [e-postskyddad] (Marknadsföring) | [e-postskyddad] (Konton) | [e-postskyddad] (Kundrelationer) | [e-postskyddad] (IB / Associates)

webbplats: www.icmarkets.comicmarkets.eu

Klargörande: Investeringsföretaget IC Markets arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

IC Markets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare i flera jurisdiktioner, men inget av dessa är säkert, det är baserat i mycket osäkra länder som Cypern eller Seychellerna, när vi letade efter information och andra utvärderingar om IC Markets fann vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering från oktober 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har fördömt IC Markets för bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IC Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

 

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.