Skycapital yttrande

Åsikter och information om IB CAPITAL-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga IB CAPITAL-mäklaren (även känd som ibcapital.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IB CAPITAL-mäklaren är en mäklare av: finansiell rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: Specialiserad konsult VANIRC SA

IB CAPITAL är baserat i: Mexiko.

Om vi ​​pratar om reglering, IB CAPITAL övervakas och regleras (förmodligen) av CNBV (National Banking and Securities Commission) i Mexiko.

 

Skycapital webbplats
IB CAPITAL webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IB CAPITAL erbjuder. När det gäller IB CAPITAL noterar vi att den inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: nämns inte.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som IB CAPITAL erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

IB CAPITAL-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 561 840 71/13 55 3252

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: ibcapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget IB CAPITAL arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

IB CAPITAL värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men reglerad i ett land som vi anser inte vara särskilt allvarlig och osäker, och den tillhandahåller inte heller informationen för att verifiera den förmodade mexikanska regleringen, när vi letar efter information och andra utvärderingar om IB CAPITAL fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IB KAPITAL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.