Jag-akademins åsikt

Åsikter och information om I-Academy-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren för I-Academy (aka iacademy.io)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

I-Academy-mäklaren är en mäklare av: Handelskurs.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

I-Academy är baserad i: Luxemburg.

Om vi ​​pratar om reglering, I-Academy-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, I-Academy är en oreglerad mäklare.

I-Academy webbplats
I-Academy webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som I-Academy erbjuder. I det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det finns ingen information om detta, vi tror att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som I-Academy erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

I-Academy funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: iacademy.io

Klargörande: Investeringsföretaget I-Academy arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

I-Academy betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den ger inte viktiga detaljer om företaget och När vi letade efter information och andra recensioner om I-Academy hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, Han har rapporterat I-Academy på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Jag-akademin? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.