Hannam och Partners yttrande

⭐ Yttranden och information om mäklaren Hannam and Partners ⭐

¿Är mäklaren Hannam and Partners (aka hannampartners.co.uk) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Hannam och Partners pålitliga? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Hannam and Partners? Hannam och Partners är en Investeringsbank.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: H&P Advisory Ltd.

✔️ Var är det baserat? Hannam and Partners bygger på: det nämns att de är baserade i Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Hannam och Partners att de regleras av FCA, men detta är falskt, eftersom samma finansiella myndighet har fördömt detta.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Hannam och Partners webbplats
Hannam och Partners webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Hannam och Partners erbjuder. När det gäller Hannam och Partners hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Hannam och Partners funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 44 (0) 207 183 1493

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: hannampartners.co.uk

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Hannam och Partners värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Hannam och Partners vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Hannam och Partners säkra? Hur pålitlig är Hannam och Partners? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Hannam och Partners.

❗ Uppdatering 2021: FCA, Englands finansiella tillsynsmyndighet, har stämt Hannam och Partners för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Hannam och Partners? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (120 röster)

2 kommentarer om «Hannam och Partners - hannampartners.co.uk»

 1. Martin

  Äntligen har FCA varnat för dem, de är en bluff.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Martin, den här mäklaren heter Hannam and Partners är en SCAM, FCA (UK Financial Regulator) har fördömt Hannam och Partners för bedrägliga aktiviteter (se FCA-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.