GULF MÄLKARE yttrande

Åsikter och information om mäklaren GULF BROKERS

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren GULF BROKERS (aka gulfbrokers.ae)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GULF BROKERS-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: GULF BROKERS DMCC och Gulf Brokers Ltd.

GULF BROKERS är baserad i: Förmodligen Dubai.

Om vi ​​pratar om reglering, GULF BROKERS sv: du nämner en förordning i Dubai som vi inte kunde verifiera, vi tror att det är en oreglerad mäklare

GULF BROKERS webbplats
GULF BROKERS webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GULF BROKERS erbjuder. När det gäller GULF BROKERS noterar vi att GULF BROKERS inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som GULF BROKERS erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket annat.

 

GULF BROKERS Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +971 42 42 4120

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: Gulfbrokers.ae

Klargörande: Investeringsföretaget GULF BROKERS arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

GULF BROKERS värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har redan varnat för GULF MÄLKARE, när vi letar efter andra recensioner eller betyg har vi hittat mest negativa betyg.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GULF BROKERS? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.