GTS FINANSIELL översyn

⭐ Åsikter och information om mäklaren GTS FINANCIAL ⭐

¿Är mäklaren GTS FINANCIAL (även känd som gtsfinancial.net) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är GTS FINANSIELL pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är GTS FINANSIELLT? GTS FINANCIAL är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: GTS FINANCIAL LLC.

✔️ Var är den baserad? GTS FINANCIAL är baserat i: Den nämner att ha en bas i USA och Danmark men vi tror att detta är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren GTS FINANCIAL nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

GTS FINANCIAL webbplats
GTS FINANCIAL webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GTS FINANCIAL erbjuder. När det gäller GTS FINANCIAL noterar vi att det inte har olika planer eller typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att handla är: MetaTrader 5.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som GTS FINANCIAL erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Funktioner i GTS FINANCIAL ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +1 (917) 2319910 | +45 (7) 0890265

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: gtsfinancial.net

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Värdering av GTS FINANCIAL ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om GTS FINANSIELLT vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är GTS FINANCIAL säkert? Hur pålitlig är GTS FINANCIAL? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om GTS FINANCIAL. 

Update Uppdatering från september 2022: BAFIN, Tysklands finansregulator, har anmält GTS EKONOMI på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella BAFIN -webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av GTS FINANSIELLT?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (473 röster)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.