GTCM-yttrande

Åsikter och information om GTCM-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga GTCM-mäklaren (aka gtcm.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GTCM-mäklaren är en mäklare av: Forex, ETF och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Depaho Ltd.

GTCM är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren GTCM att den regleras av CySEC och FSCA.

GTCM-webbplats
GTCM-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GTCM erbjuder. När det gäller GTCM noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Baskontot, Discovery-kontot, Silverkontot, Guldkontot, Diamond-kontot och VIP-kontot.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $200, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist.

Discovery-konto: minsta initiala insättning på $2.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, 10% rabatt.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, 20% rabatt.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, 30% rabatt, 17% återinvesteringsrabatt.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $15.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, insiderinformation, handel med ett klick, varningar, autokartist, 40% rabatt, 20% återinvesteringsrabatt.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $30.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, insiderinformation, handel med ett klick, varningar, autokartist, 50% rabatt, 33% återinvesteringsrabatt.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: GTCM: s Web PROfit-plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som GTCM erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

GTCM-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +390294756883 - (+357) 22 - (+300) 500

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: gtcm.com

Klargörande: Investeringsföretaget GTCM arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

GTCM värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men vi fortsätter att betrakta dessa regler som inte särskilt allvarliga och osäkra, den är baserad i länder som kan vara farliga när vi investerar (Cypern), när vi letar efter information och andra utvärderingar om GTCM fann vi ett stort antal negativa recensioner .

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GTCM? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.