Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Green Trade Capital

 

¿Det är den riktigt pålitliga Green Trade Capital-mäklaren (aka greentradecapital.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Green Trade Capital-mäklaren är en mäklare av: Forex / IB för andra mäklare - Introducing Broker.

Mäklaren nämner vara en del av: Trade Capital Ltd.

Green Trade Capital är baserat i: Kanada (plats sannolikt falsk).

Om vi ​​pratar om reglering, nämner Green Trade Capital-webbplatsen att det regleras i Kanada, men det är tveksamt eftersom det inte innehåller detaljer om förordningen.

 

Skycapital webbplats
Green Trade Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Green Trade Capital erbjuder. När det gäller Green Trade Capital noterar vi att det inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att vara är: de nämner det inte, det är möjligt att Green Trade Capitals egen plattform används.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Green Trade Capital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Green Trade Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer+598 4249 5597 / +1 (512) 531 7531

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: greentradecapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Green Trade Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Green Trade Capital värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som försöker efterlikna en reglerad, vi vet inte var det egentligen är, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Green Trade Capital fann vi många negativa recensioner. 

Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Green Trade Capital för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Green Trade Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.