Uttalande om guld på FX-handel

Åsikter och information om mäklaren Gold FX Trading

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren för guld FX-handel (även kallad goldfxtrading.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. Det bör också noteras att företagets webbplats är på engelska, inte spanska, men på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder har vi beslutat att granska företaget också.

Mäklaren Gold FX Trading är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: GFT Global Markets UK Limited.

Guld-FX-handel är baserad i: förment Storbritannien, de nämner också Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Gold FX Trading är: det är nyfiken varför de nämner en reglering av FCA (Storbritanniens finansiella tillsynsmyndighet), nummer 438879, som inte längre är i kraft och tillhör en annan webbplats, som får oss att tro att Gold FX Handel är ett oreglerat företag.

Guld FX-handelswebbplats
Guld FX-handelswebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Gold FX Trading erbjuder. När det gäller Gold FX Trading noterar vi att Gold FX Trading faktiskt erbjuder 3 olika kontotyper: Basic Account, Professional Account och Extended Account.

Grundläggande konto- Minsta 500 $ insättning, daglig marknadsöversyn, personlig tränare.

Professionellt konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, dagliga marknadsöversikter, personlig handelscoach, dagliga rekommendationer, exklusiva uppdateringar.

Utökat konto: Minsta 20.000 24 $ första insättning, dagliga marknadsöversikter, personlig tränare, dagliga rekommendationer, exklusiva uppdateringar, XNUMX-timmars support, VIP-support.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4-plattformen

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: grundläggande förklaring av de produkter som Gold FX Trading erbjuder, några live-diagram, ordlista.

 

Gold FX-handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44208144 0609

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: web.goldfxtrading.com

Klargörande: Investeringsföretaget Gold FX Trading arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Värdering av guld FX-handel

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner förordningen men från en annan webbplats och det är också en icke-aktuell reglering, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter andra utvärderingar om Gold FX Trading, hittade vi mest negativa utvärderingar ...

Uppdatering från mars 2020: CONSOB, den italienska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Gold FX Trading

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Gold FX Trading? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.