GOI-åsikt

Åsikter och information om GOI-mäklaren

 

¿Det är GOI-mäklaren (även känd som goi.mx) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GOI-mäklaren är en mäklare av: Investeringar i fastigheter.

Mäklaren nämner vara en del av: Green Oceans Inc.

GOI är baserat i: Mexiko.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner inte GOI-mäklaren absolut ingenting om att vara reglerad, GOI är en oreglerad mäklare.

GOI-webbplats
GOI-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GOI erbjuder. När det gäller GOI noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardmedlemskap, Premiummedlemskap och Guldmedlemskap.

Standardmedlemskap: 500 $ per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 3% rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV, 5% rabatt på alla artiklar från vårt exklusiva klädmärke, 15% rabatt på spel, snacks och Utrustning, 20% rabatt på näringskonsultationer eller online-planer.

Premium medlemsskap: 2.500 5 dollar per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 10% rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV, 15% rabatt på alla artiklar från vårt exklusiva klädmärke, 3,447.00% rabatt på spel, snacks och Utrustning, näringspaket till ett värde av XNUMX $, gratis offert och design, rabatter.

Guldmedlemskap: 5.000 dollar per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 7% rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV, 15% rabatt på alla artiklar från vårt exklusiva klädmärke, en presentartikel, 20% rabatt i spel, mellanmål och utrustning, näringspaket till ett värde av 4,648.00 XNUMX dollar, gratis offert och design, rabatter, inbjudan till evenemang, rabatt på köp av varor.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: GOI-plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som GOI erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

GOI-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: goi.mx

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

GOI-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och döljer mycket information, ingen typ av juridisk information kan hittas på webbplatsen, vilket gör den mycket misstänksam och inte särskilt transparent, och dess arbetsmetod är inte heller tydlig. När vi letade efter information och andra utvärderingar om GOI hittade vi inga andra recensioner, det verkar vara en okänd och tvivelaktig mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GOI? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.