GoCapitalFX yttrande

Åsikter och information om GoCapitalFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga GoCapitalFX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Även om det bara har en webbplats på engelska, fick vi flera meddelanden från kunder som frågade om GoCapitalFX på spanska.

GoCapitalFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Lancelot Equity Ltd.

GoCapitalFX är baserat i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, GoCapitalFX är: eftersom de inte nämner absolut ingenting om att ha ekonomisk reglering, vilket får oss att tro att GoCapitalFX är ett oreglerat företag.

GoCapitalFX webbplats
GoCapitalFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GoCapitalFX erbjuder. När det gäller GoCapitalFX noterar vi att det inte riktigt ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de olika finansiella produkter som GoCapitalFX erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, nyheter om marknaderna, förklaring av grundläggande begrepp i världen av handel.

 

GoCapitalFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +43 720817371

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: gocapitalfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget GoCapitalFX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

GoCapitalFX värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Dominica), när vi letade efter andra utvärderingar på GoCapitalFX hittade vi mest negativa utvärderingar ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GoCapitalFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.