Go Markets åsikt

Åsikter och information om Go Markets-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Go Markets-mäklaren (aka gomarkets.eu)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Go Markets-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: GO Markets Ltd.

Go Markets är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, Go Markets-mäklaren regleras av CySEC.

Go Markets webbplats
Go Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Go Markets erbjuder. När det gäller Go Markets noterar vi att det har två olika planer eller kontotyper: Standardkonto och Go Plus + -konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på 100, fördelat på 1.0 punkter, 60+ handelsinstrument, 24/5 support, hävstång upp till 1:30, minsta handelsstorlek 0.01 partier, säkring och skalning tillåten.

Gå Plus + -konto: minsta initiala insättning på € 250, fördelat på 1.0 punkter, 60+ handelsinstrument, 24/5 support, hävstång upp till 1:30, minsta handelsstorlek 0.01 partier, säkring och skalning tillåten.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: MT4-plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Go Markets erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Go Markets-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +61 3 8566 7680 (internationell) | +44 203 637 7618 (UK) | +357 25023910 (Cypern)

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

webbplats: gomarkets.eu

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Go Markets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Vi har redan sagt att det är en reglerad mäklare, men tyvärr är det en förordning som fortsätter att vara osäker och kan vara mycket skadlig för näringsidkaren, vi har redan sett många fall av personer som luras av mäklare som regleras av CySEC. Dessutom har vi kunnat verifiera att Go Markets är nära besläktat med FX88, en annan mäklare som har lurat hundratals människor.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Go Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.