Skycapital yttrande

Åsikter och information om Globalix-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Globalix-mäklaren (aka globalix.co)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Globalix-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Globalix Ltd.

Globalix har sitt säte i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Globalix-webbplatsen nämner inget om att vara reglerad, Globalix är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
Globalix webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Globalix erbjuder. När det gäller Globalix noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 250, daglig information och forskning, videohandledning.

Guldkonto: lägsta initiala insättning på $ 3.000, daglig information och forskning, videohandledning, fast spread för EUR / US på 3 pips, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 15.000 3, daglig information och forskning, videohandledning, fast spread för EUR / US på XNUMX pips, webbseminarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS-nyheter.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000, daglig information och forskning, videohandledning, fast spread för EUR / US på 3 pips, webbseminarier och seminarier, general account manager, SMS-signaler och nyheter, Premium daglig analys, Premium kundtjänst.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för handel är: Globalix WebTrader-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Globalix erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Globalix-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 4 (420) 808-99233

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.globalix.co y globalixx.com

Klargörande: Investeringsbolaget Globalix arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Globalix värdering

Varning: oreglerad mäklare

Varning, bluffmäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra recensioner om Globalix hittade vi många negativa recensioner. 

Uppdatering oktober 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till Globalix för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Globalix? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.