Global Wealth Investment opinion

Åsikter och information om mäklaren Global Wealth Investment

 

¿Det är den verkligt pålitliga mäklaren Global Wealth Investment (aka globalwealthinvestment.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Global Wealth Investment-mäklaren är en mäklare av: Forex, binära optioner, kryptovalutor och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Global Wealth Investment.

Global Wealth Investment bygger på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men denna information är falsk, eftersom vi inte ser att den regleras av den ansvariga myndigheten.

Om vi ​​pratar om reglering, Global Wealth Investment-mäklare nämner ingenting om att vara reglerad, Global Wealth Investment är en oreglerad mäklare.

Webbplats för Global Wealth Investment
Webbplats för Global Wealth Investment

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Wealth Investment erbjuder. När det gäller Global Wealth Investment noterar vi att de har 5 olika planer eller kontotyper: Startkontot, Standardkontot, Förskottskontot, Företagskontot och ett islamiskt konto (Sharia Index Plan).

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $500, rsnabbt utkast, ellerverksamhet 7 dagar i veckan, vinstnivå - 1,5%, 24/7 kundsupport, personlig kontoansvarig.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $20.000, rsnabbt utkast, ellerverksamhet 7 dagar i veckan, vinstnivå - 2.0%, 24/7 kundsupport, personlig kontoansvarig.

Kontoförskott: minsta initiala insättning på $50.000, rsnabbt utkast, ellerverksamhet 7 dagar i veckan, vinstnivå - 3.0%, 24/7 kundsupport, personlig kontoansvarig.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $ 100.000, rsnabbt utkast, ellerverksamhet 7 dagar i veckan, vinstnivå - 5.0%, 24/7 kundsupport, personlig kontoansvarig.

Sharia-indexplan (islamisk): minsta initiala insättning på $ 500, rsnabbt utkast, ellerverksamhet 7 dagar i veckan, vinstnivå från 1.5 till 5.0%, 24/7 kundsupport, personlig kontoansvarig.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Global Wealth Investment erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Global Wealth Investment Features

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: globalwealthinvestment.com

Klargörande: Investeringsbolaget Global Wealth Investment arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Global Wealth Investment värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den verkligen är baserad (enligt FCA of England använder den data från en annan äkta mäklare) när vi letade efter information och andra utvärderingar om Global Wealth Investment fann vi många negativa recensioner.

April 2020-uppdatering: FCA, Englands finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Global Wealth Investment på grund av bedrägliga manövrer.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt Global Wealth Investment på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Global Wealth Investment? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.