Global Trade opinion

⭐ Yttranden och information om Global Trade-mäklaren ⭐

¿Är Global Trade-mäklaren (aka globaltradelatam.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är global handel pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är global handel? Global handel är en fondförvaltnings- och rådgivningsföretag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Global Trade Latam (utan giltiga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? Global handel är baserad på: den nämner att det är baserat i USA och Cypern, men det är inte reglerat i något av dessa länder, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Global Trade-mäklaren nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Global Trade-webbplats
Global Trade-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Trade erbjuder. När det gäller Global Trade hittar vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.
 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, nyheter från det ekonomiska området, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Globala handelsfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 1 (646) 970-1880

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: globaltradelatam.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Global handelsvärdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Världshandel vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är global handel säker? Hur pålitlig är global handel? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om global handel.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Världshandel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

4 kommentarer om «Global handel - globaltradelatam.com»

 1. melina pando svar

  Hej, jag skulle vilja veta om zenix global trade är ett riktigt företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Melina, vi arbetar för närvarande med flera recensioner och kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. Vet du namnet på deras hemsida?

   Hälsningar.

 2. Vanesa svar

  God morgon, jag har mycket problem med att dra mig tillbaka. Vet någon hur man gör det? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Vanesa, den här mäklaren ringde Global handel är en SCAM, har många investerare fördömt Global Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.