Skycapital yttrande

Yttranden och information om Global Markets-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Global Markets-mäklaren (även känd som glob-markets.pro)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Global Markets-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Cubic Services Ltd.

Global Markets är baserat i: Seychellerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Global Markets webbplats nämner ingenting om att vara reglerat alls, Global Markets är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
Global Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Markets erbjuder. När det gäller globala marknader noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: bronskontot, guldkontot, platinakontot och diamantkontot.

Bronskonto- 24/7 live support, online finanskurs, 0.01 handelsstorlek, högre FX och lägre metaller, energi och indexhandel.

Guldkonto- 24/7 live support, e-bok, finansfinansiering online, 0.1 handelsstorlek, valutahandel och mindre handel med metaller, energi, index och jordbruk.

Platinakonto- 24/7 live support, e-bok, online finanskurs, webinarier, 0.2 handelsstorlek, större och mindre valutor, metaller, energier, index och jordbrukshandel, analytikschef.

Diamantkonto: Livsupport dygnet runt, e-bok, gratis VPS-tjänst, finansfinansiering online, webinarier, 24 handelsstorlek, större och mindre valutor, metaller, energi, index och jordbrukshandel, analytikechef.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Sirix-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Global Markets erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Global Markets-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +41 315087503

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: glob-markets.pro

Klargörande: Investeringsföretaget Global Markets arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Global Markets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Seychellerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Global Markets fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Global Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.