Global Exchange Equity yttrande

⭐ Åsikter och information om mäklaren Global Exchange Equity ⭐

¿Är Global Exchange Equity -mäklaren (aka gexhangeequity.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är Global Exchange Equity pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Global Exchange Equity? Global Exchange Equity är en Investeringsplattform för kryptovaluta.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Global Exchange Equity är baserat på: det nämns att vara baserat i USA, men det finns ingen information för att bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Global Exchange Equity -mäklaren nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Global Exchange Equity webbplats
Global Exchange Equity webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Exchange Equity erbjuder. När det gäller Global Exchange Equity noterar vi att det har tre olika typer av planer: Trial Plan, Standard Plan och Premium Plan.

🔹 Prövningsplan: minsta initiala insättning på $ 100, vinst 6% på 12 timmar.

🔹 Standardplan: minsta initiala insättning på $ 1.500, vinst 10% på 24 timmar.

🔹 Premiumplan: minsta initiala insättning på $ 2.500, vinst 20% på 24 timmar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Global Exchange Equity -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +1 (408) 649-2830

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: gexhangeequity.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Global Exchange Equity Valuation ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Global Exchange Equity vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Global Exchange Equity säkert? Hur pålitlig är Global Exchange Equity? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om Global Exchange Equity.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Global Exchange Equity? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (260 röster)

2 kommentarer om «Global Exchange Equity - gexhangeequity.com»

 1. Tom

  Jag investerade hos dem och ville dra mig tillbaka men kunde inte. De är ett bedrägeri.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Tom, den här mäklaren heter Global Exchange Equity är en SCAM, många investerare har fördömt Global Exchange Equity för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.