GfxRoyal åsikt

Åsikter och information om GfxRoyal-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga GfxRoyal-mäklaren (aka gfxroyal.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GfxRoyal-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: GFX Finance, som i sin tur tillhör Capital Letter GMBH.

GfxRoyal bygger på: de nämner att de är baserade i Tyskland, men vi ser inte att det är reglerat i det landet, så det är troligt att denna information är falsk.

Om vi ​​pratar om reglering, GfxRoyal-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, GfxRoyal är en oreglerad mäklare.

GfxRoyal webbplats
GfxRoyal webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GfxRoyal erbjuder. När det gäller GfxRoyal noterar vi att den har 5 olika planer eller kontotyper: Explorer-kontot, Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot och Platinum-kontot.

Explorer-konto- Minsta 500 $ första insättning, 30% välkomstbonus.

Grundläggande konto- $ 2.500 minsta insättning, 50% välkomstbonus, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsrecensioner.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 75 USD, välkomstbonus på XNUMX%, personlig analytiker, månadsvis introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsrecensioner.

Guldkonto- Minsta 25.000 100 $ första insättning, XNUMX% välkomstbonus, personlig analytiker, veckovis introduktionssession med analytiker, veckomarknadsöversikter och ekonomisk forskning, smart penninghantering

Platinakonto- Minsta initiala insättning på 100.000 150 $, 5% välkomstbonus, långsiktig finansiell plan med senioranalytiker, veckosessioner med analytiker, veckomarknadsgranskning, upp till XNUMX skyddade affärer från en kontoanalytiker, hotline.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: en plattform som ägs av GfxRoyal.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som GfxRoyal erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

GfxRoyal-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: gfxroyal.com

Klargörande: Investeringsföretaget GfxRoyal arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

GfxRoyal Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och dess plats är falsk, vi vet inte var de faktiskt verkar från, när vi letade efter information och andra recensioner om GfxRoyal fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering september 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har fördömt GfxRoyal för bedräglig verksamhet.

Uppdatering januari 2021: FSMA, belgisk finansregulator, har fördömt GfxRoyal för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av gfxroyal? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.