Gesoros Capital yttrande

Åsikter och information om Gesoros Capital

 

¿Är Gesoros Capital (aka gesoros.com) verkligen pålitligt? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Gesoros Capital, är en Förvaltningsbolag Av medel.

✔️ Företaget nämner vara en del av: GESOROS Trading and Capital Investment and Capital Investment Limited.

✔️ Gesoros Capital är baserat på: de hävdar att de är belägna i Kanada, men i verkligheten är det inte registrerat där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Gesoros Capital nämner inte absolut något om att vara reglerat, Gesoros Capital är ett oreglerat företag.

Gesoros Capital webbplats
Gesoros Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta ta reda på om Gesoros huvudstad erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi ser att de finns 4 olika typer av konton eller planer:

🔹 Hävstångskonto: Minsta insättning på 524.5 $, 1.888 XNUMX $ retur.

🔹 Silverkonto: Minsta insättning på 12.999.5 $, 62.397 XNUMX $ retur.

🔹 Guldkonto: Minsta insättning på 49.999.5 $, 419.995 XNUMX $ retur.

🔹 Ultimate konto: Minsta insättning på 287.500 $, 2.233.875 XNUMX $ retur.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser bara några förklaringar av de produkter som Gesoros Capital erbjuder, ekonomiska nyheter, egentligen inte mycket annat.

 

Gesoros Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: +1 (863) 693-5103

🔸 E-post:

🔸 webbplats: www.gesoros.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Gesoros kapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är ett företag som inte har en registrering och inte regleras av någon myndighet, därför vet vi inte var det verkligen finns eller vem som är de som driver det, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Gesoros Capital vi hittade ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Gesoros huvudstad? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Gesoros Capital - gesoros.com»

 1. José svar

  LÖGARE OCH Tjuvar, jag hoppas att du går till fängelset och betalar all skada som de har gjort, jag har investerat allt jag hade och de har stulit det, nu har jag inget., Jag vet inte vad jag ska göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, den här mäklaren ringde Gesoros Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Gesoros Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.