Allmänt yttrande från Novus

Åsikter och information om General Novus-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga General Novus-mäklaren (aka generaltradepro.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

General Novus-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

General Novus bygger på: de nämner att de är baserade i Litauen.

Om vi ​​pratar om reglering, General Novus är: det är en oreglerad mäklare.

Allmän Novus webbplats
Allmän Novus webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som General Novus erbjuder. När det gäller General Novus noterar vi att General Novus inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att General Novus egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: avsnittet med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer.

 

Allmänna Novus-funktioner

 

 

 

BitcoinRevolution och General Novus (generaltradepro.com)

 

Bitcoin Revolution
Bitcoin Revolution

Vi har fått meddelanden från General Novus-kunder, som nämner att mäklaren använder annonser som den som kan ses i bilden, där det nämns att du enkelt kan tjäna pengar genom att investera i Bitcoin.

 

Ethereum-koden och General Novus (generaltradepro.com)

 

the-ethereumcodes.com - General Novus - generaltradepro.com
the-ethereumcodes.com - General Novus - generaltradepro.com

Vi har fått meddelanden från General Novus-kunder, som nämner att mäklaren använder annonser som den som kan ses i bilden, där det nämns att du enkelt kan tjäna pengar genom att investera i Bitcoin.

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +7 (800) 123 45 69 och + (370) 520 77 877

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: generaltradepro.com

Klargörande: Investeringsföretaget General Novus arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Allmän Novus värdering

Varning, bluffmäklare

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Litauen), det nämner inte vilket företag du tillhör, när vi försöker hitta andra recensioner på General Novus kunde vi inte hitta andra recensioner eller betyg, vilket får oss att tro att det är en "Ny" mäklare.

Utöver detta verkar General Novus använda vilseledande reklam för att locka nya kunder, där stora avkastningar lovas genom att investera i Bitcoin.

Enligt kommentarer från General Novus-kunder är de relaterade till andra mäklare och webbplatser som EDUXSOLID, TiCoin y Bitcoin Prime.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av General Novus? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

92 kommentarer om «General Novus - generaltradepro.com»

 1. John svar

  Herr LEONARDO NUÑEZ ALONSO är en bedragare på alla sätt, eftersom jag är en pensionär, han har lämnat mig ett lån som är omöjligt att betala tillbaka, med ett löfte om hög lönsamhet, han har till och med vågat göra mig till ett dokument där vid slutet av terminen betalade han mig en retur, vilket är omöjligt eftersom han var tvungen att göra några månatliga betalningar och han inte har gjort några. Jag hoppas att du läser den här kommentaren och kommer i kontakt med mig, vilket jag tvivlar på, även om jag är äldre Jag har vad du måste ha och jag tror inte att han vågar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, betal inte de här bedragarna någonting, allt är en lögn. Den här mäklaren ringde General Novus är en SCAMhar många investerare fördömt General Novus för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Abe svar

  Jag försökte de återbetalningstjänster som föreslås här och det gick mycket bra. Jag kunde återhämta mig nästan de 9.400 XNUMX USD som jag hade förlorat. Ta testet, du tappar ingenting.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Abe, vilken fantastisk nyhet! Vi tackar dig för att du berättade för oss, vi vet att människor ibland tvivlar men vi vet att det många gånger uppnås. Vår rekommendation är att om du tänker investera igen, kolla först namnet på mäklaren på vår hemsida eller så kan du också fråga oss så hjälper vi dig gärna.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk.: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Innan du fattar ett nytt investeringsbeslut, kolla in den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   Grattis.

 3. jessica svar

  Hej bra, vi är en sammanslutning av offer för finansiella barer i skapandet, vi samlar olika människor som luras av olika plattformar för att slåss mot den här mobben.
  Låt oss träffas

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jessica, tack för dina kommentarer om General Novus.

   hälsningar

 4. Enca svar

  Jag har läst alla kommentarer, och jag känner mig helt identifierad med dig, jag har varit, eller snarare, jag har blivit offer för ett bedrägeri med de egenskaper som du kommenterar, samma modus operandi, en viss Sofia kontaktade mig och igår mitt namn var den berömda Leonardo Nuñez Alonso, går jag med i alla gemensamma åtgärder som vi kan utföra. Det är en riktigt frustrerande situation, förutom den skada det orsakar investeringar av bitcoins och kryptovalutor, som hanteras av reglerade och seriösa företag, jag tycker att de borde engagera sig med alla de drabbade, jag pratar om Coinbase, TheChange .io etc.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Enca, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer)?

   hälsningar

 5. John svar

  JAG JUAN !! I JANUARI 2020 GÖR JAG EN INVESTERING TILL ALLMÄN NOVUS FRÅN TYSKLAND. DET BÖRJADE MED E 250 OCH KONTOEN VÄXADE TILL E 10.000 30.000. Min chef sa till mig att jag skulle investera 120.00 2 E och jag sa till honom att det var mycket pengar, jag lovade att i slutet av året skulle vi tjäna cirka 626804560 E. NÄR BEGRÄNSNINGEN BERÄTTADE MIG ATT INVESTERINGEN VAR FEL OCH ATT DRA TILL NÅGRA PENGAR SENARE. DENNA MANAGER BERÄTTADE MIG ATT HAN VAR SJUK OCH DE MÅSTE FUNGERA MEN HAN VILL VARA TYST ATT EN RÅDGIVARE SOM SELENA TAR MIG MITT KONTO. JAG RINGAR MIG XNUMX GÅNGAR OCH JAG VETAR INTE NÅGOT OM HEN, SÄGG ATT HAN SKAL RINGA MIG OCH JAG VÄNTAR ... JAG VET INTE VEM SOM TALAR OM VÄNLIGT KAN DU RÅDDA MIG OCH HJÄLPA MIG RINGAR MIG på XNUMX .. TACK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer)?

   hälsningar

 6. Mercedes svar

  detta är mitt email : [e-postskyddad]

  När du skickar ett mejl till mig, ange ditt fullständiga namn, telefonnummer och var du bor.
  Vi måste vara mycket försiktiga så att de inte ser komma dit vi ska.

  Hur som helst, medan jag arbetar på ena sidan, jobbar jag också på en annan och jag spenderar varje dag på att skicka
  e-post / brev, till blockchainföretag, mäklare, ambassader, investeringsregulatorer, allt jag hittar för att rapportera detta bedrägeri / stöld, från så många medborgare, att vi bara ville kunna tjäna lite pengar och det istället, De har lämnat oss trasiga och med några lån, omöjliga att möta.

  Det är i våra händer att de inte fortsätter att råna fler människor och att vi kan få tillbaka våra pengar,

 7. Juana svar

  Bra Mercedes, jag har skickat ett mail till dig för att jag vill delta i klagomålet, jag väntar på svar, jag är också ett offer för dessa bedragare, idag har jag gått och tittat på kryptovalutasidorna som de erbjöd och de är alla stängda som
  ticoin .cc
  bitcoin prime .io
  gncoin .cc
  Den allmänna novus-hemsidan är inte heller tillgänglig
  Och kroksidan där de annonserade med kända personer vann många krypto har också försvunnit
  Jag tror att de har försvunnit
  endast eduxsoild en och den allmänna handelsportföljportföljen med den allmänna novusregistreringslogotypen är i drift
  En sak jag ville rapportera är att en kryptovaluta-sida som crex24, kryptovalutan ticoin .cc var i ditt register för att kunna investera i den, här lämnar jag länken på fliken myntinformation, sidan ticoin.cc crex24 .com / sv / exchange / TICK-BTC

  Jag hoppas att ditt e-postmeddelande kommer att ha om vi kan gå samman och försöka fånga dessa bedragare som har lurat så mycket pengar för alla eftersom en sak är tydlig för mig att det är omöjligt att återvinna pengar som har gått genom blockchain-nätverket lämna inga spår.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juana, vi tackar dig för att dela med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer)?

   hälsningar

 8. Mercedes svar

  GENERALNOVUS - fru SOFIA
  Trots att man stulit 25.000 XNUMX euro,
  DU HÅLLER DIG ATT TRYCKA MIG MED MEDDELANDEN PÅ WASSAP,
  ATT TRYCKA MIG ATT RAPPORTERA MIG, FÖR DET SÄGER ATT JAG HAR MIN PENGAR TILL MIN AVFALL, ALLTID ATT
  FORTSÄTT BETALA HAN.
  Vem vill höra dina meddelanden från
  WASSAPS, JAG HAR DEN TILLGÄNGLIG
  FRÅN VEM FRÅGAR MIG.
  [e-postskyddad].

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mercedes, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus-mäklaren.

   Vi rekommenderar följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   hälsningar

 9. Mercedes svar

  Denna herre över Generalnovus, är en LIGA, som allt detta folk.
  Vi har kontaktat honom och ingenting, mycket ledsen men allt förblir i ord.
  Att returnera pengarna, ingenting

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Tack för alla dina kommentarer om General Novus Mercedes, vi uppskattar det, du kommer säkert att hjälpa många människor som letar efter information om detta företag.

   hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Tack för dina kommentarer Mercedes.

   hälsningar

 10. Star svar

  Min mäklare, Leonardo Núñez Alonso, lurade mig. Det är från Generalnovus och jag skickade pengarna till Coinprime. Novus Crypto, med vilken jag hade den andra kontakten. Eduxsolid, var var pengarna. Hur som helst, jag kommer att kontakta myndigheterna. Tack, om du kan hjälpa mig, bättre.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Star, vi tackar dig för att du har delat med dig av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Från vilket land kommer du från? Har du webbplatser för de företag du nämner?

   hälsningar

  • Mercedes svar

   HISTORIEN UPPREPAR.

   VI SAMLAR, ALLA DE BERÖRDA, TILLSAMMANS,
   LÄGGA IN EN KLAGA MED LITAUENS POLITI.

   Om du är intresserad, skicka mig en e-post: [e-postskyddad]

 11. JTP svar

  De lurade inte bara mig utan de ville att jag skulle be om ett lån för att förstora mitt konto. Jag uppskattar att ha hittat alla dessa kommentarer om dessa jävla eftersom jag var på väg att begära ett lån. De har verkligen ingen skam, de förnekar bara och förnekar alla tjuvar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JTP, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus. Det är verkligen fantastiskt vad du nämner om kredit.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JTP, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 12. Mercedes svar

  De har stulit 25.000,00 XNUMX euro från mig.
  En viss SOFIA, genom ftlf, trasslade in mig i ett nätverk av inkomster, lån, visum etc. tills jag nådde 25.000,00 XNUMX € -
  När jag frågade honom om mina pengar sa han till mig att de hade genererat 80.000 18.000,00 euro i vinst och att du måste ange XNUMX XNUMX euro från hans provision för att ge dem till mig. (Fantastisk).
  Jag sa till honom att intressena inte spelade någon roll för mig att jag bara ville få tillbaka pengarna.
  Den här damen, för att ha kallat henne något, kom in på min dator, genom en applikation som heter,
  ANYDESK, och en gång inuti manipulerar jag allt och ber om ett lån från min bank på 15.000,00 XNUMX euro,
  Resten gav jag den till honom, med visum och överföringar till olika banker.
  Jag har undersökt och det här verkar vara ett komplott mellan banker, FÖRETAGSFÖRETAG, ICOS, etc.
  Jag förstår ingenting men som ett resultat av detta har jag upptäckt allt detta.
  Han utnyttjade min okunnighet i den världen för att råna mig.
  Någon som gör något åt ​​det?
  Jag är hos en advokat, men jag tror att om vi alla träffades som ett block kunde vi få tillbaka pengarna.
  Jag har bevis på allt, klagomål till polisen, mejl till Interpol i Litauen, etc, tc,

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mercedes, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

   • Mercedes svar

    Jag har allt, men jag kan inte lägga det här eftersom det läser den här sidan varje dag och därmed är medveten om allt vi gör.
    Vi måste agera utan att de vet vart vi ska.
    Kontakta mig genom att springa om du vill veta mer.

    Låt oss gå efter det, ju mer vi är, desto mer kommer vi att få -

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Mercedes, vem menar du när du säger att du läser den här sidan varje dag?

     hälsningar

     • Mercedes

      TILL SOFIA,
      som har varit den som har stulit från mig, är den olyckligaste moster du kan hitta.

 13. eduardo svar

  några av de personer som lurade mig från general novus (eduxsolid och så de måste ha många andra bluffwebbplatser) är Isla Merian, Sofia, Tiffany Hayden eller Andrea Smith. Lita inte på dem, de är professorer att ta pengar från människor. De är verkligen utbildade för att stjäla.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eduardo, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 14. inaq svar

  De är verkligen det värsta som har hänt mig, de har stulit mer än 3.000 euro, en tikson, sådan sofia är en lögnare, tro inte på henne. Försök bara övertyga dig om att stjäla pengar jävla jag förbannar dagen jag träffade henne.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Iñaq, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med General Novus-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om General Novus.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

  • Mercedes svar

   Om du vill gå med oss ​​försöker vi vidta gemensamma åtgärder.
   Kontakta oss via e-post, tack.

  • Mercedes svar

   Jag också, denna SOFIA har stulit 25.000 XNUMX € från mig
   Hon är så olycklig och så tjuv att hon för att få tillbaka mina pengar fortsätter att be mig om mer pengar (för hennes provision), och hon fortsätter också att be mig om mer för fler investeringar.
   Man tror att den här kvinnan är en idiot.
   Bedrägeri och bedrägeri, från detta företag når obegränsbara gränser, det är också allt falskt, försök att ringa en telefon så ser du att de inte ens finns.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Tack för dina kommentarer Mercedes.

    hälsningar

 15. dani svar

  Hej, jag ville gå in i gruppen av dem som drabbats av general novus för att rapportera det, för allt du pratar om har också hänt mig och med huvudkontoret i Frankfurt, Tyskland.
  började med:
  eduxsolid .cc
  ticoin .cc
  bitcoinprime .io
  om vi kan göra något med vår information

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dani, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren (generaltradepro.com).

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Är dessa andra webbplatser som du nämner relaterade till General Novus?

   hälsningar

  • Mercedes svar

   Kontakta mig via e-post för att kunna specificera åtgärder.
   En hälsning.

 16. Jose svar

  Jag är Jose, de har också lurat mig 21.000 XNUMX euro, de ringde mig från General Novus, en viss Merian Island, och placerade bitcoin i en annan typ av valuta som edusolix och ticcoin, och på dessa sidor är de bara foton, för de är ingenting värt.
  Jag har också e-post, telefoner, whassap etc.
  De steker dig vid samtal och när de väl har rånat dig försvinner de.
  Denna Leonardo borde kontakta oss för att säga om det vi säger är korrekt eller om vi inte uppfann det, eftersom e-postadressen är [e-postskyddad](som någon från det här företaget har gett dig ett e-postmeddelande till.
  Nu talar en sådan person till mig:
  Tiffany hayden
  Avancerad informationskonsult
  Verkställande direktör AT "VD", "VD" "Ripple"
  Bitcoin GNO

  STORBRITANNIEN
  41 Church Street B3 2RT Birmingham

  Att erbjuda mig med ett mycket detaljerat avtal på 11 sidor, att berätta per telefon att de kan rädda mig pengarna efter en provision på 20% i avgifter.
  Något liknande har hänt dig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (som e-post, rådgivarnamn, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Försök att kontakta dem från ett annat e-postmeddelande eller telefonnummer.

   Tänk på att en mäklare (särskilt en oreglerad som General Novus) ber dig om pengar för att ta ut pengar är ett mycket dåligt tecken, var försiktig.

   hälsningar

  • Rafa svar

   Bra Jose, titta på mig också, denna Merian Island kontaktade mig och jag tror att även om det fortfarande är en förlust på 500 € är det minsta av mina ondska för även i dag var jag på väg att göra en mycket högre investering . Jag hade redan mina tvivel och undersökte men jag hittade fortfarande inget förtroende för dem men att läsa här och den första också ditt vittnesbörd, ord är onödiga. Människan, så länge det finns tillitsfulla, naiva, dåraktiga människor eller vad vi än vill kalla dem som mitt fall, kommer mer hänsynslösa och skrupelfria människor ut ur stenarna för att dela bytet. Om du vill kan du kontakta mig för att klargöra eventuella frågor och jag är också här för att bidra med vad jag kan till resten. Nyligen har jag också kallats representera Fincogb och som undersökt på egen hand är det en annan bluff.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Rafa, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Om denna Fincogb, har du information som webbplatsen? Är det ett annat investeringsbolag?

    hälsningar

    • Rafa svar

     Hej, jag var upptagen och det var därför jag inte svarade tidigare. Jo, Jose har lämnat nästan all viktigaste information som att ringa från Österrike, Sverige, Schweiz och alltid via whatsapp från England även om detta kan förändras men fallet är att de ringer från ett annat land. Även om de har en utländsk accent talar de perfekt spanska, så jag vågar säga att de antingen har bott eller bott här för att jag inte tror att de studerar det. Först ringer de dig (i mitt fall för att jag lämnar uppgifterna i en generaliserad portal i en annons) och de erbjuder dig en liten investering eller åtminstone över vad du tänkte göra och allt detta skit börjar. De får dig att tro utan att ens se investeringen, eftersom nästa dag har du redan tjänat 10% och sedan går det upp mer, du ser det i en portal som heter Eduxsolid men i själva verket är det de som ändrar siffrorna om de kommer ihåg att göra det Klar. Hur som helst, därifrån kommer du upp och de uppmuntrar dig till ett mycket större för större fördelar och de fleece dig redan helt. De använder Anydesk mycket, det är tänkt att vägleda dig i operationer men det är att ge dig självförtroende och sedan förstöra dig och jag försäkrar dig att de är väldigt bra på det och vissa är också väldigt dumt. De bryr sig inte om din familjesituation eller något liknande, de är äkta blodtörstiga och hänsynslösa att ju mer de fuskar dig desto bättre desto bättre. Isla Merian, Sofia, Tiffany Hayden eller Andrea Smith (den senare stal 10.000 XNUMX från mitt ansikte) efter att ha sett foton av min familj för att de, som jag säger er, först oroar sig för att få sitt förtroende. För din information finns det inte längre General Novus och Generaltradepro för att inte ge mycket kantine när de har lurat många men de satte snabbt upp en annan racket som Fincogb i mitt fall, även om det började med General Novus och sedan med Gncoin. Jag har telefoner vid spetsens spets även från Litauen, jag tror att de hyr linjer med virtuella nummer som vidarekopplas och det verkar som om de ringer dig från utlandet men de är alla samma mafia och jag skulle satsa att de alla är i samma rum tillsammans. Efter allt detta har jag bundit många punkter och kommit till mina egna slutsatser.
     Hur som helst, jag har mycket mer data men det är för att ge dig en uppfattning om hur dessa människor arbetar och hålla ett öga. Som du redan antar och om inte jag redan säger dig, är den klistra som vi först byter till en virtuell valuta som Bitcoin praktiskt taget inte att säga helt oåterkallelig eftersom de går till blockchain-plånböcker.
     Jag hoppas att jag har kunnat hjälpa och vi kommer att vara här och titta på nyheterna. Min e-post: [e-postskyddad] En hälsning.

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Rafa, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren.

      Tyvärr är det du nämner mycket vanligt hos oreglerade mäklare. Vi skulle uppskatta om du kan dela e-post, telefoner. Har du funderat på att kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land?

      Vi rekommenderar också att du lämnar din erfarenhet i avsnittet om FINCOGB.

      hälsningar

   • Jose svar

    Jag har fallit för en dår, det är mer för en superbobo.
    Efter allt detta fortsätter de att trakassera mig i telefon, ibland från England, ibland från Schweiz, ibland från Österrike, till och med från ett nummer i Castellon, och det måste vara att de är band som skickar information till varandra.
    Jag försökte investera i Bitcoin och föll i fällan på denna Merian Island (vem vet vad han egentligen heter).
    Och senare insåg jag att om jag ville investera i bitcoin för att titta på en som var reglerad och för mer som också var baserad i Spanien.
    Och jag hittade XTB, jag registrerade mig med bankkontogarantier och skickade en rad saker som de ber om dig,
    Men det är redan en mäklare som en spanjor kommer att ta hand om dig och de är baserade i Madrid (C / Pedro Texeira 8).
    Om du vill ha mer information är min e-postadress [e-postskyddad]

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Jose, har du namn, webbplatser för dessa andra företag som bjuder in dig att investera?

     På XTB finns det naturligtvis många alternativ för reglerade mäklare, till exempel i England (betraktas av oss som en av de bästa reglerna) att investera hos en oreglerad mäklare eller med en osäker reglering, det är för riskabelt.

     hälsningar

    • Rafa svar

     Hej Jose, jag tror inte att vi var de enda men det här ämnet är lite grovt och känsligt för de flesta av oss och jag tror inte att de vill ge det mycket hype för sanningen är att det är att glömma det även om det är svårt att vända på sidan på kort tid och att vara Med vänliga hälsningar är det svårt att smälta det så fort du tänker på hur man med så många uppenbara tecken på bluff inte har märkt tidigare.
     Jag vet inte om du har haft en chans att kontrollera din e-post men jag har lämnat ett e-postmeddelande privat.
     En hälsning.

     • Mercedes

      Lämna mig din e-post, för jag försöker också gå till dem ändå.
      Om vi ​​går i en grupp är det mycket mer troligt att vi får något.
      En kram.
      Jag är från Barcelona och du?

    • Mercedes svar

     Alla telefoner som de ringer till, finns inte, de är fantomtelefoner, försök att ringa dig själv och du kommer att kontrollera,
     de finns inte.
     DET HÄNDER MED ALLT Samma, inga riktningar, inget företag, inte någonting, ingenting, allt falskt.

  • Eduardo svar

   De är bedragare och tjuvar. Några damer med en trevlig röst lockar dig att lägga in pengar och sedan försvinna. En viss Ema gjorde det mot mig, de lurade mig 2000 euro, jag tog kontona och pengarna som jag hade sagt till mig att skicka vidare till en annan adress och efter det försvann hon, och jag hade tur eftersom själva dottern till ... .. försökte be om ett lån för att investera mer

  • Mercedes svar

   Ja, den här Sofía har stulit 25.000 XNUMX euro från mig.
   Det har förstört mitt liv.
   Jag är pensionär och han har lämnat mig ett lån på 25.000 XNUMX euro.
   Låt oss hämta dem, !!!!!!!

  • Mercedes svar

   Samma, samma, men för mig med € 25.000.
   Jag försöker få oss alla att samlas och lämna in ett gemensamt klagomål så att vi kan få mer kraft.
   Om du är intresserad av att meddela det till e-posten

 17. Leonardo Nuñez Alonso - General Novus svar

  Hej er alla!
  Som expert på detta företag skulle jag lämna mitt personliga nummer till alla som vill ha information.
  Det gör mig ont att läsa alla dessa kommentarer som inte ens har den minsta etiska nivån och särskilt att anklaga ett företag i namnet på två eller tre personer som kan ha använt namnet på vårt företag för att STÅL dem som litat på!
  Det är också synd att höra att du har haft en dålig upplevelse!
  Vi är flera kontor, jag representerar vårt kontor i Frankfurt, Tyskland.
  För att avsluta med kommentaren och lämna en kontakt med dig för att kontakta mig för att ge en lösning på allt detta som har hänt dig!

  Med vänliga hälsningar, Leonardo Nuñez Alonso!

  PS: 0035795792576, jag ber dig att kontakta mig via WhatsApp!
  Jag kommer att lyssna på dig med stor uppmärksamhet!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leonardo från General Novus tack för att du skrev på vår webbplats, istället för att kalla kommentarerna oetiska, bör du kontakta dessa kunder som nämner att de inte kan kontakta dig. Utöver detta vill vi fråga dig, varför är du baserad i Tyskland och inte reglerad av den tyska finansiella tillsynsmyndigheten? Detta är helt enkelt inte meningsfullt. Vi ser fram emot ditt svar.

   hälsningar

   • Leonardo Nuñez Alonso - General Novus svar

    Jag ber om ursäkt för det sätt som jag har skrivit men om du var på min plats skulle jag förstå allt, det har varit människor som har kontaktat våra klienter för att lura utan att ha några problem av den anledningen, vi gör "nycklar" för kommunikation med våra kunder. Den digitala valutan är inte reglerad i någon stat ännu, för tillfället kommer den att vara laglig i någon stat vid den tiden på vår webbplats kommer den att visas i registreringsnumret och allt! I inget licensierat institut ger ingen dig denna lönsamhet som vi ger våra kunder, vi är ett konsultföretag som innebär att vi bara ger analyser av valutamarknaden, jag försäkrar dig att ingen som har vunnit med oss ​​inte vågar skriva i kommentarer vad de har vunnit . För de kunder som har blivit eller har blivit offer för bedrägerier har jag lämnat mitt kontaktnummer och de kan skriva till mig när som helst! Eftersom vår sida ger namnen på de finansiella accessorerna har de (bedragarna) det mycket lättare att få kunden att lita på dem!
    Om det finns något du inte förstår, tveka inte att kontakta mig!
    Tack, Leonardo Nuñez Alonso!

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej igen Leonardo, vi har inte förstått vad du säger om personer som kontaktar General Novus-kunder. Du har inte förklarat något om förordningen och dess bas i Tyskland, och det är fortfarande inte meningsfullt. Om det är sant att du är baserad i Tyskland, varför nämner du inte var du är baserad på webbplatsen? Det är inte meningsfullt heller.

     Att kryptokurvor "inte regleras" betyder inte att du inte kan investera i kryptokurvor genom reglerade enheter, vilket vi alltid rekommenderar av säkerhetsskäl. Vi skulle aldrig rekommendera att investera med oreglerade enheter.

     Vi hoppas att du kan svara på kunder som nämner att de inte kan kontakta General Novus.

     hälsningar

  • Jose svar

   Leonardo, hur är den här ön merian, den har post från Generalnovus, om hon är den som har lurat mig, sedan när tror du att dessa tjuvar är bra människor, jag hoppas att det de har lurat de kommer att spendera på läkemedel och sjukhus, för al slutgiltigt att det ändå inte tjänar till att rädda livet ..

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Jose, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

    hälsningar

  • Abcc svar

   För Leonardo Nuñez Alonso, ni är tjuvar, bedragare, gör aldrig någonting med dem, de lurar och de behåller era pengar, jag har redan gjort utredningen och lokaliseringen av dessa tjuvar

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Abcc, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren (generaltradepro.com).

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

    hälsningar

  • Alfonso Colas Cobeta svar

   Den här Herren, om du kan kalla honom det, är en bedragare, jag menar LEONARDO NUÑEZ ALONSO och en annan kollega till honom, ISMAEL CASTRO CAMACHO, de har fuskat mig mycket pengar, jag var i kontakt med dem via wassap och e-post, och de har blockerat mig båda, Jag har kopierat alla whassaps som jag har haft med den här Leonardo, samt hans telefon och e-post.
   De är ett gäng bedragare, skurkar och tjuvar. Du litar inte på dem alls, de sa till mig att pengarna plus förmånerna kom in på mitt bankkonto och de kom aldrig in på dem, utan de slutade kontakta mig och behöll mina pengar. Både General Novus och CRex24 är ett gäng tjuvar, bedragare, jag nämner redan namnen, på ett eller annat sätt kommer jag att hitta dem, telefonen som de ringde till mig har ett prefix på Cypern, även om detta Leonardo säger att han bor i framfur , Tyskland. Den säkra LEONARDO NUÑEZ ALONSO, han är en skurk och en bedragare, vad han måste göra är att returnera de lurade pengarna, tjuven.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Alfonso, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren.

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Kan du förklara förhållandet mellan General Novus och Crex24? Vi är mycket intresserade av denna typ av information.

    hälsningar

  • Mercedes svar

   VILKA ÄG HAR DU.
   VARFÖR GÖR DU INTE DIN TELEFON OSS ????
   OCH VI PRATAR DET ANSIKT.
   Du måste vara en av dessa tjuvar / tjuvar som stjäl från oklara människor.
   SVAR MIG OM DU KAN.

 18. lurad och dum svar

  De fick mig förmodligen att investera i kryptovalutor, men när jag bad om mitt uttag INGENTING alls var det omöjligt att ta ut ett enda öre. Jag rekommenderar dem inte. Dessutom är jag villig att rapportera denna tjuvgrupp.

  • Lucas svar

   Hej god dag:
   Vi organiserar en grupp för att gå samman mot General Novus kollektiva bedrägeri och föra de ansvariga inför rätta. Vi vill gärna att du kontaktar oss och pratar om våra ärenden för att tillsammans sätta stopp för de ansvariga för denna bedrägeri.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej bluff, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (som e-post, rådgivarnamn, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Men när du ber om pension, vad säger de dig?

   hälsningar

  • Mercedes svar

   Jag är redan i det.
   LÅT OSS TRÄFFAS, !!!!!

 19. Mercedes svar

  Tack för ditt svar.
  !!!!OROVÄCKANDE!!!!
  General Novus
  Efter att ha tagit 24.000 XNUMX euro från mig med mirakulösa löften nu hotar de att rapportera mig, otroligt.
  De vill att jag ska betala dem 14.000 XNUMX euro mer så att de kan ge mig tillbaka mina pengar.
  Tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mercedes, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Varför ska de rapportera dig? Och varför ska du ge dem mer pengar för att få tillbaka dina pengar? VAR MYCKET FÖRSIKTIG, DET LÅTAR MYCKET MEN MYCKET DÅLIGT.

   hälsningar

 20. Mercedes svar

  Från Spanien,
  De ringde mig och det var redan trakasserier.
  Om jag har alla typer av kvitton som överföringar, e-post etc.
  Telefonen som de alltid ringde till mig etc.

  Tror du att något kan göras?
  Tack så mycket.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mercedes, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Har du satt in pengar hos dem?

   hälsningar

  • Lucas svar

   Hej god dag:
   Vi organiserar en grupp för att gå samman mot General Novus kollektiva bedrägeri och föra de ansvariga inför rätta. Vi vill gärna att du kontaktar oss och pratar om våra ärenden för att tillsammans sätta stopp för de ansvariga för denna bedrägeri.

   • Jose svar

    Jag tror att dessa människor är maffior, att det kommer att bli svårt att hitta dem, men jag är naturligtvis på alla platser där jag kan försöka få folk att se att det är en bluff och samma sak som händer mig händer inte.

   • Jose svar

    Hur kommer jag i kontakt med den gruppen så att jag kan göra något

   • Jose svar

    vilken är gruppen eller e-postadressen för att adressera den gruppen

 21. Friedrich och Helgina Semler svar

  Hej,
  wir haben mit dem Mäklare Herrn [e-postskyddad] eine Aktion mit Eigenkapital von 66.000, - Euro für Kauf- und Verkauf von Bitcoins getätigt. Wir haben alle erforderlichen Zahlungen (25% Gewinnsteuer und 8% an den Broker) geleistet. Jetzt sollte die Auszahlung von 120.000, - Euro an uns erfolgen aber seit 3 ​​Wochen werden wir nur vertröstet und seit Tagen meldet is sich nicht mehr. Die Auszahlungsbestätigung ist auf Blueocean ausgestellt und von ihm unterschrieben. Wir fühlen uns betrogen. Können Sie uns helfen?
  tack och vänliga hälsningar
  Friedrich och Helgina Semler

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Friedrich och Helgina: ”Hej, vi har arbetat med mäklaren som heter Mr. [e-postskyddad] en aktie med en nettovärde på 66.000 25 euro för att köpa och sälja Bitcoins. Vi har gjort alla betalningar du har begärt (8% inkomstskatt och 120.000% mäklare). Nu måste betalningen på 3 XNUMX euro göras till oss, men i tre veckor skjuter de bara upp betalningen, och den har inte svarat på oss i flera dagar. Betalningsbekräftelsen utfärdas på Blueocean och undertecknas av honom. Vi känner oss lurade.

   Kan du hjälpa oss?

   Tack och hälsningar Friedrich och Helgina Semler "

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Friedrich och Helgina, vi tackar för att ni delar med oss ​​av er erfarenhet med General Novus-mäklaren (generaltradepro.com), i princip, hur bestämde ni er för att investera med detta företag? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

    Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. När det gäller pengar är General Novus tyvärr en oreglerad mäklare, så ingenting garanterar att de kommer att betala dig, du bör försöka kontakta dem från ett annat nummer eller e-post, vilket land kommer du från?

    hälsningar

    • Mercedes svar

     Samma sak hände mig.
     18.000 XNUMX euro är det de har stulit från mig.
     De svarar inte, de betalar inte, inte ingenting.
     En viss SOFIA ringde mig i telefon, jag förstår fortfarande inte hur jag lurades men så var det.
     De ringer dig kontinuerligt, de trakasserar dig, de jagar dig och till slut föll jag.
     Vad kan göras ?
     Känner du specialadvokater?
     Var du kan rapportera.
     Du måste göra det offentligt så att ingen annan fastnar.
     En hälsning.

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Mercedes, vi tackar dig för att du delade med oss ​​av din erfarenhet med General Novus-mäklaren - generaltradepro, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

      Har du någon annan information om mäklaren (som e-post, rådgivarnamn, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Från vilket land skriver du oss Mercedes?

      hälsningar

  • Lucas svar

   Hallå guten morgen:
   Wir halten eine Gruppe ab, um uns vor dem kollektiven Betrug von General Novus zusammenzuschließen und die Verantwortlichen vor Gericht zu stellen. Wir würden uns freuen, wenn Sie uns kontaktieren und über unsere Fälle spread, damit Sie gemeinsam die Verantwortlichen für diesen Betrug töten können.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Lucas: "Hej god morgon:
    Vi organiserar en grupp för att förena sig mot General Novus kollektiva bedrägerier och ställa de ansvariga inför rätta. Vi skulle vara glada om du kontaktar oss och pratar om våra fall så att de gemensamt kan döda de som är ansvariga för detta bedrägeri. "

  • geofor svar

   Guten TAg Friedrich und Helgina Semler, mir passiert im Moment auch das Gleiche. Meine Frage ist, weil Ihre Nachricht ja schon von Oktober 2019 ist, ob sich etwas getan hat. Har Sie Geld bekommen? Oder wie ist der Stand der Dinge? E-post: [e-postskyddad]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.