GCI Ekonomiskt yttrande

Åsikter och information om mäklaren GCI Financial

 

¿Det är den verkligt pålitliga GCI Financial-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GCI Financial-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD och binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: GCI Financial LTD.

GCI Financial är baserat i: Anguilla.

Om vi ​​pratar om reglering, GCI Financial är: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att GCI Financial är ett oreglerat företag.

GCI Financial webbplats
GCI Financial webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GCI Financial erbjuder. När det gäller GCI Financial noterar vi att de erbjuder två olika typer av konton eller medlemskap: ActTrader-kontot och MetaTrader-kontot.

ActTrader-konto- Minsta initiala insättning på $ 500, alla tillgängliga finansiella produkter, ACT Trader investeringsplattform.

MetaTrader-konto- Minsta initiala insättning på $ 500, alla tillgängliga finansiella produkter utom binära optioner, MT4 investeringsplattform.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: ACT Trader och MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkter som GCI Financial erbjuder, förklaring av initiala begrepp i investeringsvärlden, avsnitt med vanliga frågor, en del utbildningsartiklar, nyheter (även på engelska), valutakalender ...

 

GCI finansiella funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 800 604 2457

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.gcitrading.com/en/

Klargörande: Investeringsföretaget GCI Financial arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

GCI Finansiell värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Anguilla), när vi letar efter andra utvärderingar på GCI Financial har vi hittat mestadels negativa utvärderingar ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GCI Financial? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.