GBTRADER åsikt

Åsikter och information om GBTRADER-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga GBTRADER-mäklaren (aka gbtraderoptions.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Det bör noteras att GBTRADER inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av ett meddelande från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska företaget.

GBTRADER-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: GBTraderOptions LTD.

GBTRADER är baserat i: nämner USA och Storbritannien. Även om mäklaren inte är reglerad i något av de nämnda länderna.

Om vi ​​pratar om reglering, GBTRADER är: det nämns att det regleras men anger inte regleringen för att verifiera det. Vi tror att det här är en oreglerad mäklare som försöker imitera en reglerad.

GBTRADER webbplats
GBTRADER webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GBTRADER erbjuder. När det gäller GBTRADER noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton: bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 500.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 3.000.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: GBTRADER-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som GBTRADER erbjuder, några live-diagram, verkligen inte mycket annat.

 

GBTRADER-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (202) 464-2514

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.gbtraderoptions.com

Klargörande: Investeringsföretaget GBTRADER arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

GBTRADER-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som nämner att det är reglerat, det är inte klart var det verkligen har en bas, när vi letar efter information och andra utvärderingar om GBTRADER kunde vi inte hitta någon annan recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. De erbjuder så hög avkastning att de är omöjliga att erbjuda.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GB TRADER? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.