Skycapital yttrande

Åsikter och information om FXTRADING-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FXTRADING-mäklaren (aka fxtrading.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FXTRADING-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Gleneagle Securities Pty Ltd.

FXTRADING är baserat i: Vanuatu.

Om vi ​​pratar om reglering, FXTRADING-webbplatsen nämner ingenting om att vara reglerat alls, FXTRADING är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
FXTRADING webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FXTRADING erbjuder. När det gäller FXTRADING noterar vi att det har två olika planer eller kontotyper: Standardkontot och Pro-kontot, men på webbplatsen är det inte särskilt tydligt vilka fördelar som den ena har.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FXTRADING erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FXTRADING-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: Lokalt: 02 8039 7366 - Intl: +61 (0) 2 8039 7366

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxtrading.com

Klargörande: Investeringsföretaget FXTRADING arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

FXTRADING värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Vanuatu), när vi letade efter information och andra utvärderingar om FXTRADING hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FX HANDEL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.