FxRebate recension

⭐ Yttranden och information om FxRebate-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren FxRebate (även känd som fxrebate.eu) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är FxRebate pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är FxRebate? FxRebate är en företag av: fondförvaltning och finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: SC FINANCIAL TRADING ART SRL.

✔️ Var är det baserat? FxRebate är baserat i: Rumänien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren FxRebate nämner inte vid något tillfälle att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

FxRebates webbplats
FxRebates webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FxRebate erbjuder. När det gäller FxRebate hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: den fungerar med olika mäklare, därför är plattformarna den använder för att fungera mycket varierande.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information om de tjänster det erbjuder, ett hjälpcenter med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ FxRebate-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +40 772 051 908

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: fxrebate.ro | fxrebate.eu

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ FxRebate-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Rumänien)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Fxrabatt vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är FxRebate säkert? Hur pålitlig är FxRebate? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om FxRebate.

❗ Uppdatering 2021: ASF, Rumäniens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat FxRebate på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på ASF: s officiella sida.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Fxrabatt? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (435 röster)

2 kommentarer om «FxRebate - fxrebate.eu»

 1. Denis

  Har någon lyckats få tillbaka pengarna? Tack

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Denis, den här mäklaren ringde FxRebate är en SCAM, många investerare har rapporterat FxRebate för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.