Skycapital yttrande

Åsikter och information om FxPlus-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FxPlus-mäklaren (aka fxplus.co)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FxPlus-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

FxPlus är baserat i: Schweiz (plats förmodligen falsk eftersom den inte är reglerad i det landet).

Om vi ​​pratar om reglering, FxPlus webbplats nämner ingenting alls om att vara reglerad, FxPlus är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
FxPlus webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FxPlus erbjuder. När det gäller FxPlus noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och det svarta kontot.

Bronskonto: minsta initiala insättning på 500, fast spread-typ, handelsplattform: FxPlus, personlig chef, hävstång upp till 1: 200, finansiell kalender, nyheter, minsta partistorlek 0.1.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, fast spread-typ, handelsplattform: FxPlus, personlig chef, 25% välkomstbonus, hävstång upp till 1: 300, delvis huvudåtkomst, finansiell kalender, nyheter, minsta partistorlek 0.5.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 25.000 50, fast spread-typ, handelsplattform: FxPlus, personlig chef, 1% välkomstbonus, hävstång upp till 400: 1, tillgång till fullständiga mästare, analytiska uppdateringar, finansiell kalender, nyheter, minsta partistorlek XNUMX.

Svart konto: minsta initiala insättning (ej specificerad), fast spread-typ, handelsplattform: FxPlus + MT4, personlig chef, variabel välkomstbonus, hävstång upp till 1: 500, tillgång till mästare, analytiska uppdateringar, finansiell kalender, nyheter, minsta storlek av sats 1,5.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4- och FxPlus-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FxPlus erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FxPlus-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +41 43 456 00 25

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxplus.co

Klargörande: Investeringsföretaget FxPlus arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

FxPlus-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, de nämner att de är baserade i Schweiz men inte regleras där ger oss att förstå att denna information förmodligen är falsk, när vi letade efter information och andra utvärderingar om FxPlus fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat till FxPlus på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Fx Plus? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.