FXPIG-åsikt

Åsikter och information om FXPIG-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FXPIG-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

FXPIG-mäklaren är en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner vara en del av Prime Intermarket Group Asia Pacific Ltd. , de nämner att de har baserad i Vanuatu.

Om vi ​​pratar om reglering nämner mäklaren att han är en del av Financial Commission och är licensierad av relevant Vanuatu-regleringsorgan, men det är ändå en OREGULERAD mäklare.

FXPIG-webbplats
FXPIG-webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FXPIG erbjuder. När det gäller FXPIG erbjuder de bara en typ av konto men eftersom det kan användas på olika plattformar kan egenskaperna variera.

Funktioner: minsta initiala insättning på 500 USD, det är möjligt att handla AUD EUR GBP JPY och USD, minsta orderstorlek på 1.000 enheter, maximal hävstång på 0,25%, stopp ut 50%, du kan se ännu fler funktioner i mäklare på deras hemsida. (Även om det bör klargöras att det är på engelska)
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
De plattformar som används för att handla är: MT4 (MetaTrader 4) och cTRADER-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: grundläggande förklaringar om plattformarnas funktion, förklaring om reglerna, förklaringar om uttag och insättningar och några andra förklaringar om att vara en näringsidkare och verkar på de finansiella marknaderna genom en mäklare.

  

FXPIG-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: Ej tillhandahållen

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.fxpig.com

Klargörande: FXPIG-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

FXPIG värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är inte särskilt tydlig, vi föreslår försiktighet. Mäklaren har mestadels ett gott rykte på internet, men det faktum att det inte är reglerat oroar oss lite. Vi föreslår försiktighet. 

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FXPIG? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.