FXOptimax yttrande

Åsikter och information om FXOptimax-mäklaren

 

¿Det är mäklaren FXOptimax (aka fxoptimax.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FXOptimax-mäklaren är en mäklare av: Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: FXOptimax Ltd.

FXOptimax är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, FXOptimax är: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, FXOptimax är en oreglerad mäklare.

FXOptimax webbplats
FXOptimax webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FXOptimax erbjuder. När det gäller FXOptimax noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: FXOptimax Pro-konto, FXOptimax Precision-konto och FXOptimax 3-siffriga konto.

FXOptimax Pro-konto- Minsta initiala insättning på 100 USD, positiv hävstång, upp till 1: 500 hävstång, 0 pip flytande spread.

FXOptimax Precision-konto- Minsta initiala insättning på 10 USD, positiv hävstång, upp till 1: 1000 hävstång, 1.8 pip flytande spread.

FXOptimax 4-siffrigt konto- Minsta initiala insättning på 10 USD, positiv hävstång, upp till 1: 1000 hävstång, 2 pip flytande spread.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FXOptimax erbjuder, några nyheter om finansiella händelser, en marginalräknare, en förklaring av några grundläggande begrepp i världen. av inversionerna, egentligen inte mycket annat.

 

FXOptimax-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +358753251112, +55 159-9761-4592, +20 1091600048 och fxoptimax.global (Skype)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxoptimax.com

Klargörande: Investeringsföretaget FXOptimax arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

FXOptimax värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letar efter information och andra utvärderingar om FXOptimax hittade vi nästan inga recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag utan rekord.

Uppdatering juni 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till FXOptimax för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FXOptimax? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.